•  

HOME

Bent u op zoek naar een privé jet, wilt u een vliegtuig huren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? First Class Aviation is uw specialist op het gebied van de huur en verhuur van vliegtuigen. Wij doen dit wereldwijd en werken 24 uur per dag, zodat het juiste privévliegtuig voor u klaar staat wanneer u dat wenst.

 

Uitgebreid aanbod aan privé jets en chartervliegtuigen

U kiest bij First Class Aviation voor een betrouwbare partner die u een groot aantal verschillende toestellen aanbiedt. Reist u alleen, met enkele collega's, relaties of wellicht met een groter gezelschap tot wel 600 personen? Wij zoeken geheel vrijblijvend voor u de beste vliegmogelijkheden uit op basis van onder andere; toestelgrootte, vliegprestaties, comfort, boordservice, veiligheid en natuurlijk de prijs. Hierdoor kunnen wij voor uw specifieke aanvraag altijd het meest geschikte type toestel aanbieden, of het nu gaat om het huren van een privéjet of wellicht een volledige Boeing 747.

 

Eerste klas service voor privévluchten

Wilt u een vliegtuig huren met een eerste klas service? First Class Aviation staat voor kwaliteit en een persoonlijke service zonder enig compromis te sluiten. Ruim 25 jaar ervaring binnen de internationale zakenluchtvaart staat hier garant voor. Wilt u een privé jet huren? Dan bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres!

 

Snel een prijs nodig? Bel ons en u krijgt direct een vrijblijvende indicatie: +31 (0) 40 235 04 50

 

 

Waarom kiest ook u voor First Class Aviation

Ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende charter,- en privevluchten.

 

First Class Service, kwaliteit en persoonlijke service is datgene waar First Class Aviation en haar medewerkers voor staan, niet alleen in de lucht maar ook op de grond.

 

Onze klanten komen o.a. uit het bedrijfsleven, de overheid, zijn particulieren, artiesten, sporters etc.

 

 

© 2014 First Class Aviation B.V. All rights reserved.