Uw eigen privé jet
of privé vliegtuig huren? Wereldwijd
en 24 uur per dag!

Een privé jet of privé vliegtuig huren? First Class Aviation is uw specialist met ruim 25 jaar ervaring in de verhuur van privé jet tot Boeing 737. Of het nu gaat om het boeken van een zakenreis naar Londen, een luxe privé vlucht naar Parijs of een groepsreis naar München voor elke gelegenheid hebben wij een privéjet of privé vliegtuig beschikbaar. Wij adviseren u graag over de diverse vliegmogelijkheden en bieden u een geheel op maat gemaakte vlucht aan. Desgewenst maken wij uw reis nog plezieriger met onze aanvullende VIP diensten. First Class Aviation ontzorgt, u maakt uw vlucht en wij doen de rest; snel, geruisloos en professioneel!

 

Wat kan First Class Aviation voor u betekenen?

Prive jet huren

prive jet huren

Het huren van een privéjet is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, daarom is het prettig om te weten dat wij dit wél dagelijks doen. Of het nu gaat om zakenreizen of luxe vakantie reizen First Class Aviation brengt u veilig en snel naar iedere bestemming.

vliegtuig huren groepsreizen en incentive reizen 3

prive vliegtuig huren voor groepen

Het huren van een privé vliegtuig biedt diverse voordelen en is de ideale manier om met een groter gezelschap te reizen, variërend van 10 tot wel 400 personen.

VIP Diensten prive jet huren

Aanvullende VIP Diensten

Alle vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

Luchthavens prive vliegtuigen

Vertrek vanaf elke luchthaven

Een groot voordeel van het reizen met een privé-jet is tijdswinst. Dit merkt u niet alleen aan de korte check-in tijd (15 minuten) maar ook doordat u uit veel meer luchthavens kunt kiezen.

De vloot prive jets en vliegtuigen die te huren zijn bij First Class Aviation

De vloot bekijken

Bekijk hier de diverse privé jets en vliegtuigen die u bij First Class Aviation kunt huren.

Veiligheid prive jets First Class Aviation

Veiligheid

Veiligheid staat bij First Class Aviation altijd voorop. Wij werken dan ook enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

Kies ook voor First Class Aviation

  • Ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende zaken- en prive vluchten voor particulieren, bedrijven, overheden, reisorganisaties, sportteams en klanten uit de muziek- en entertainmentindustrie.
  • Wij kunnen wereldwijd elk type privé-jet of vliegtuig aanbieden. Of u nu alleen reist of met een gezelschap – tot wel 400 personen, voor iedere aanvraag ontvangt u een scherpe en op maat gemaakte aanbieding.
  • Stap met een gerust gevoel aan boord. First Class Aviation werkt enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. Op deze manier vliegt u altijd met moderne en uitstekend onderhouden toestellen.
  • Onze visie is dat “First Class” service ook daadwerkelijk eersteklas moet zijn. Kwaliteit en persoonlijke service zijn dan ook datgene waar de medewerkers van First Class Aviation voor staan. Zorgvuldig zullen wij alles met u doornemen om van uw prive vlucht een onvergetelijke ervaring te maken.

Nieuws

Een privé vliegtuig huren op Schiphol

Een privé vliegtuig huren op Schiphol Airport?

20 maart 2018 - Schiphol is de grootste en populairste luchthaven van Nederland. Dit geldt niet alleen voor lijndienstvluchten maar ook de meeste privé vliegtuigen die vanuit Nederland vertrekken en...

Interieur Phenom 300 privéjet

Uitgelicht de Embraer Phenom 300 privéjet

15 februari 2018 - De Phenom 300 wordt gebouwd door Embraer Executive Jets en is één van de populairste toestellen bij de klanten van First Class Aviation. Dit omdat het een elegant maar ook...

Met een privevliegtuig naar New York 1

Met een privévliegtuig naar New York

31 december 2017 - Wil u met een privévliegtuig naar New York vliegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel een privévliegtuig met name ingezet wordt voor kortere vluchten biedt het...

First Class Aviation Gallery