Uw eigen prive jet
of prive vliegtuig huren? Wereldwijd
en 24 uur per dag!

Een prive jet of prive vliegtuig huren? First Class Aviation is uw specialist met ruim 25 jaar ervaring in de verhuur van privé jet tot Boeing 737. Of het nu gaat om het boeken van een zakenreis naar Londen, een luxe prive vlucht naar Parijs of een groepsreis naar München voor elke gelegenheid hebben wij een privéjet of privé vliegtuig beschikbaar. Wij adviseren u graag over de diverse vliegmogelijkheden en bieden u een geheel op maat gemaakte vlucht aan. Desgewenst maken wij uw reis nog plezieriger met onze aanvullende VIP diensten. First Class Aviation ontzorgt, u maakt uw vlucht en wij doen de rest; snel, geruisloos en professioneel!

 

Wat kan First Class Aviation voor u betekenen?

Prive jet huren

prive jet huren

Een privéjet huren is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, daarom is het prettig om te weten dat wij dit wél dagelijks doen.

vliegtuig huren groepsreizen en incentive reizen 3

prive vliegtuig huren voor groepen

Wilt u een privevliegtuig huren om met een groter gezelschap te reizen, variërend van 10 tot wel 400 personen.

VIP Diensten prive jet huren

Aanvullende VIP Diensten

Alle privé jets en privé vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

Luchthavens prive vliegtuigen

Vertrek vanaf elke luchthaven

Een groot voordeel van het boeken van een prive jet is tijdswinst. Dit merkt u niet alleen aan de korte check-in tijd (15 minuten) maar ook doordat u uit veel meer luchthavens kunt kiezen.

De vloot prive jets en vliegtuigen die te huren zijn bij First Class Aviation

De vloot bekijken

Bekijk hier de diverse privéjets en prive vliegtuigen die u bij First Class Aviation kunt huren.

Veiligheid prive jets First Class Aviation

Veiligheid

Veiligheid staat bij First Class Aviation altijd voorop. Wij werken dan ook enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen.

Kies ook voor First Class Aviation

  • Ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende zaken- en prive vluchten voor particulieren, bedrijven, overheden, reisorganisaties, sportteams en klanten uit de muziek- en entertainmentindustrie.
  • Wij kunnen wereldwijd elk type privejet of prive vliegtuig aanbieden. Of u nu alleen reist of met een gezelschap – tot wel 400 personen, voor iedere aanvraag ontvangt u een scherpe en op maat gemaakte aanbieding.
  • Stap met een gerust gevoel aan boord. First Class Aviation werkt enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. Op deze manier vliegt u altijd met moderne en uitstekend onderhouden privejets en prive vliegtuigen.
  • Onze visie is dat “First Class” service ook daadwerkelijk eersteklas moet zijn. Kwaliteit en persoonlijke service zijn dan ook datgene waar de medewerkers van First Class Aviation voor staan. Zorgvuldig zullen wij alles met u doornemen om van uw prive vlucht een onvergetelijke ervaring te maken.

Nieuws

Interieur Phenom 300 privéjet

Uitgelicht de Embraer Phenom 300 privéjet

De Phenom 300 wordt gebouwd door Embraer Executive Jets en is één van de populairste privéjets bij de klanten van First Class Aviation. Dit omdat het een elegant maar ook betaalbaar privé...

Met een privevliegtuig naar New York 1

Met een privevliegtuig naar New York

Wil u met een privevliegtuig naar New York vliegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel een privevliegtuig met name ingezet wordt voor kortere vluchten bied een privevliegtuig juist ook...

Met een privejet op vakantie naar de wintersport 2

Met een privejet op vakantie naar de wintersport?

Wilt u met een privejet op vakantie naar de wintersport? Dan is First Class Aviation uw partner en specialist! Vlieg met een prive vliegtuig en u geniet langer op de piste Het wintersport seizoen...

First Class Aviation Gallery