Neem een privé jet naar Lyon

Bent u van plan een reis te maken naar de prachtige Franse stad Lyon? Kies dan eens voor één van de privé toestellen van First Class Aviation. Met een privé jet naar Lyon geniet u van ongekende luxe op een zorgeloze vlucht. Op die manier reist u met een jet, aircraft of helikopter in stijl naar Lyon. Alles wordt voor u geregeld en u zult niks te kort komen bij ons aan boord. Kom, door middel van een privé jet naar Lyon, uitgerust en comfortabel aan op de luchthaven Saint-Exupéry of Lyon Bron.

Reis met een privé jet naar Lyon Aéroport Saint-Exupéry of Lyon Bron

U zult geen spijt krijgen wanneer u kiest om bij ons met een privé jet naar Lyon te vliegen. Het bied namelijk een aantal voordelen die u niet heeft wanneer u een reguliere vlucht neemt. Zo kunt u uw vliegtijden zelf plannen. U bepaalt daarbij zelf wanneer u vanuit Nederland vertrekt en in Lyon aankomt. Hierdoor vermijdt u lange wachtrijen op het vliegveld en bespaart u tijd. Tevens wordt u opgewacht in een privé terminal waar u last-minute kunt arriveren, net voor vertrek. Door een privé jet naar Lyon te nemen, komt u namelijk niet in aanmerking met andere passagiers. Vertragingen worden daarmee ook voorkomen.

Een vlucht naar Lyon Bron tot in de puntjes geregeld

Wanneer u aan boord bent van de vlucht naar Lyon maakt u gebruik van ons samengestelde VIP-arrangement aangepast op uw wensen en voorkeuren. Daarbij heeft u de keuze uit diverse producten en/of services. Bent u aangekomen op Saint-Exupéry of Lyon Bron? Dan regelen wij ook een privé taxi of bus naar uw verblijf. Op die manier wordt uw reis van begin- tot eindbestemming volledig verzorgd door First Class Aviation. Mocht u met meerdere personen op zakenreis of vakantie gaan? Dan passen wij onze service zo aan, dat er voor ieder wat wils is. Op die manier geniet iedereen van de luxe die een privé jet naar Lyon met zich meebrengt.

Alle voordelen op een rijtje

De complete VIP-service van First Class Aviation biedt dus vele voordelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, hier zijn de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Nét voor vertrek arriveren bij de privé terminal
  • Wachtrijen zijn verleden tijd waardoor u vertragingen voorkomt
  • U plant zelf uw vertrek- en aankomsttijd
  • Gebruik maken van diverse VIP-diensten
  • Uitgerust en comfortabel aankomen bij uw verblijfslocatie

Vraag naar de mogelijkheden voor uw reis

Bent u benieuwd hoe we uw reis kunnen verzorgen? Of wilt u graag een prijsindicatie ontvangen op basis van uw voorkeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mocht u direct een medewerker willen spreken dan kunt u ook onze klantenservice bellen via 040 235 04 50. Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen een privé jet naar Lyon boeken? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen doorgaans binnen één dag contact met u op. Daarbij bespreken we uw verdere wensen en informeren we u wat u kunt verwachten van ons. Een privé vlucht naar Lyon, boekt u bij First Class Aviation.

First Class Aviation Gallery