4 ideeën voor een uniek huwelijksaanzoek

28 november 2018 – U en uw partner zijn al een tijdje samen en het zit helemaal goed. Beiden hebben het gevoel dat het tijd is voor de volgende stap. Misschien hebben jullie het er al wel eens over gehad: trouwen. Jullie zijn het erover eens dat het gaat gebeuren, maar wat nu? Het huwelijksaanzoek is de eerste stap. Natuurlijk wilt u dit op een unieke manier doen. Op een manier die bij u past. In deze blog vindt u 5 ideeën voor een uniek huwelijksaanzoek.

1) Jullie ontmoetingsplek

De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, is voor beiden waarschijnlijk een bijzondere plek. Het is in ieder geval een plek waar jullie gezamenlijke herinneringen hebben. Wat is er nu specialer dan op dezelfde plek ten huwelijk gevraagd te worden? Met een smoes zorgt u ervoor dat uw partner de geplande dag vrijhoudt. Bijvoorbeeld voor een bezoekje naar een stad of een dagje ontspannen in de sauna. In plaats daarvan neemt u uw partner mee naar jullie ontmoetingsplek voor een huwelijksaanzoek.

2) Tijdens een luxe vakantie

Een vakantie of een weekendje weg is een mooi moment voor een huwelijksaanzoek. In een luxe resort omringd door een prachtige omgeving. Heerlijk ontspannen en echt even aandacht voor elkaar. Op reis vindt u de prachtigste plekjes voor een huwelijksaanzoek. Wat dacht u van een huwelijksaanzoek bij zonsondergang op een privéstrand? Of op een prachtige uitzichtpunt in de bergen? Een vakantie om nooit te vergeten.

3) Vanuit een helikopter

Is het uw droom om een huwelijksaanzoek vanuit de lucht te doen? Maak deze droom waar door een helikopter te huren. Verras uw partner met een prachtige helikoptervlucht. Wat jouw partner natuurlijk niet weet is wat er tijdens de rondvlucht gaat gebeuren. Als jullie eenmaal in de lucht zijn haalt u de champagne tevoorschijn en doet u het huwelijksaanzoek. Een helikoptervlucht is sowieso al bijzonder, maar in combinatie met uw huwelijksaanzoek wordt het gegarandeerd een memorabele dag.

4)Picknicken in het park

Het wordt wel eens gezegd dat liefde door de maag gaat. Hier kunt u mooi gebruik van maken tijdens jouw huwelijksaanzoek. Neem uw partner mee naar het park voor een ontspannen picknick. Doe van tevoren boodschappen en verras hem of haar met een picknickmand vol met lekkernijen. Luxe croissants, verse jus, belegde broodjes en natuurlijk een fles champagne. Of zorg voor verse fruitsappen en cocktails. Het leuke aan picknicken in het park is dat u een ongedwongen sfeer creëert. Een ontspannen huwelijksaanzoek verzekerd.

First Class Aviation Gallery