Betoverende Kerst: Winkelen in stijl op exclusieve bestemmingen

Het is bijna zover: de mooiste tijd van het jaar. Het optuigen van de kerstboom, het versieren en gezellig aankleden van het huis en natuurlijk: de kerstcadeautjes. Tijd om te gaan winkelen dus! Maar hoe zorgt u voor het allerbeste kerstcadeau en op welke manier gaat u uw dierbaren verrassen? Dat is waar First Class Aviation om de hoek komt kijken.

Shoppen op exclusieve bestemmingen voor Kerst

Kerst staat in het teken van familie. Met heel de familie dineren, genieten van het samenzijn, maar ook natuurlijk genieten van de cadeautjes onder de kerstboom. Al deze aspecten zorgen voor een betoverende kerst. Wilt u deze kerst écht uitpakken en uw familie en vrienden compleet verrassen met de mooiste cadeautjes? Vlieg naar Parijs voor die favoriete makarons van uw moeder, die designer stropdas voor uw broer uit Milaan en die exclusieve ketting uit Dubai voor uw vriendin. Met onze ervaren piloot vliegt u in alle rust van de ene bestemming naar de andere bestemming. Zo kunt u gemakkelijk al uw kerst inkopen doen, over de gehele wereld.

In stijl reizen van bestemming naar bestemming

Onze privé jet staat voor u klaar op de door u gekozen luchthaven. Geen gedoe met lange wachtrijen, het slepen met bagage of de drukte. Eenmaal aangekomen op de luchthaven, geniet u op het gemak van een hapje en een drankje in onze VIP Lounge. Eenmaal aangenomen, geniet u rustig van een hapje en een drankje in onze VIP Lounge. Bovendien hoeft u pas 15 minuten voor vertrek te boarden en vervolgens kan het vliegtuig vertrekken.

Bijkomende voordelen van privé vliegen

Wanneer u aankomt op de eerste bestemming, staat de chauffeur voor u klaar om u te brengen naar het stadscentrum waar u op uw gemak uw kerstinkopen kunt doen. Wanneer u klaar bent met winkelen, belt u de chauffeur weer op en wordt u, met al uw kerstinkopen, teruggebracht naar de privé jet. Hulp nodig met het tillen van de tassen? Uiteraard staan wij voor u klaar.

Weer aangekomen aan boord geniet u van onze overheerlijke catering. Een hapje en een drankje heeft u namelijk wel verdiend. Na een kwartiertje zijn we alweer onderweg naar de volgende shop bestemming. Maak het uzelf ondertussen gemakkelijk en kom even tot rust, voordat u weer bij de volgende plaats aankomt.

Maak er een betoverende kerst van

Reis in stijl van bestemming naar bestemming en vind de mooiste kerstcadeaus voor de gehele familie. Shop op de mooiste kerstmarkten, geniet van de sfeer en vergeet uzelf niet te belonen met een plaatselijke lekkernij.

Ook wanneer u last minute shopping doet, bent u met privé vliegen zeker op tijd terug voor kerstavond met de familie. Zo wordt het zeker een betoverende kerst. Ervaar ook de luxe, rust en gemak want met een privé jet reist u altijd in stijl.

Kies vandaag nog voor luxe en comfort

Waar gaat u heen voor de mooiste kerstcadeaus? Stap aan boord van een van onze privéjets en binnen no-time staat u op uw gewenste bestemming voor de mooiste kerstinkopen. Via een vrijblijvende offerte kunt u gemakkelijk uw aanvraag doen en wij stemmen ons volledig af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Vlieg vanaf elke gewenste luchthaven, naar elke gewenste bestemming.

First Class Aviation Gallery