Bijzondere bestemmingen voor de komende zomer

12 december 2019 – De wintertijd breekt aan en het wordt steeds moeilijker om de warmte van de afgelopen zomer voor de geest te halen. Dit is vaak een geschikt moment om uw komende vakantie te plannen. U kunt nog aanspraak maken op vroegboekkorting, tijdig vrij vragen aan uw baas of regelen dat uw werkzaamheden tijdelijk worden overgenomen. Maar weet u eigenlijk al waar u deze zomer naartoe wilt? Gaat u voor de relaxte vakantie of bent u meer een sportief type? In dit blog geven we enkele suggesties zodat u inspiratie op kunt doen voor de ideale bestemming voor de komende zomer.

Geniet van de zon

Een van de mooiste Europese bestemmingen is de Algarve in Portugal. In de zomer is er altijd iets te beleven in deze veelzijdige regio. Van prachtige landschappen en kleine baaien tot de woeste golven op een van de vele stranden die de Algarve rijk is. Geniet van het Mediterrane leven en beleef een zomer zoals je een zomer hoort te beleven.

Ook buiten Europa zijn er genoeg paradijselijke bestemmingen die zeker het overwegen waard zijn. De Malediven zijn het absolute toppunt van genot; slapen in een luxe waterbungalow en snorkelen tussen het kleurrijke koraal. In een privé vliegtuig vliegt u naar Malé, waar u overstapt op een watervliegtuig om een schitterend eiland te bereiken.

De grootste sportevementen van de zomer

Wilt u echt groots uitpakken deze zomer? Dat kan, want in 2020 staan er een aantal fantastische sportevementen op de agenda. Het Nederlands elftal neemt deze zomer deel aan het EK-voetbal. De wedstrijden van dit EK worden door heel Europa gespeeld. Oranje speelt alle groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Afhankelijk van de resultaten in de groepsfase speelt Nederland de achtste finale in Londen of Boekarest. De kwartfinales worden in München, Baku, Rome en Sint-Petersburg afgewerkt, terwijl de halve finale en de finale in Londen gespeeld zullen worden. Genoeg mooie locaties dus om een wedstrijd mee te pakken. Vlieg met een privé jet naar het EK-voetbal om een wedstrijd in de knock-outfase bij te wonen.

In de zomer van 2020 is het ook weer tijd voor de Olympische Zomerspelen. Dit mondiale sportevenement zal ook dit jaar weer garant staan voor veel spektakel. Maak het van dichtbij mee en ga met een privé jet naar de Olympische Spelen om zelf te ervaren hoe bijzonder dit evenement is. Volg uw favoriete sporter of geniet van de verschillende sportieve disciplines.

Fijne vakantie

Wat u deze zomer ook gaat doen, met een privé jet van First Class Aviation wordt uw zomer pas echt bijzonder. Geniet van de zomer van 2020 en beleef een vakantie om nooit meer te vergeten. Heeft u andere bestemmingen in gedachte? Dat is geen enkel probleem, er is altijd een oplossing mogelijk.

First Class Aviation Gallery