Een privé vliegtuig huren op Schiphol Airport?

20 maart 2018 – Schiphol is de grootste en populairste luchthaven van Nederland. Dit geldt niet alleen voor lijndienstvluchten maar ook de meeste privé vliegtuigen die vanuit Nederland vertrekken en naar Nederland vliegen landen op Schiphol Amsterdam Airport.

Een groot voordeel van een privé vliegtuig huren op Schiphol Airport is tijdswinst

Dit komt omdat privé vliegtuigen op Schiphol vertrekken vanaf een speciale VIP-Terminal op Schiphol-Oost. Hier kunt u dichtbij parkeren en staat het vliegtuig letterlijk voor de deur geparkeerd. De ontvangst is in een lounge met een verse kop koffie, uw bagage wordt aan boord gebracht en binnen 15 minuten zit u aan boord van uw privé vliegtuig.

Andere populaire luchthavens in Nederland

Naast Schiphol zijn ook Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport populaire luchthavens om vanaf te vliegen met een privé vliegtuig. Deze luchthavens beschikken ook over een VIP-Terminal net als Maastricht-Aachen Airport, Groningen-Eelde Airport en Lelystad Airport zodat u optimaal van uw kostbare tijd gebruik kunt maken.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Meer weten over het vliegen met een privé vliegtuig vanaf Schiphol Amsterdam Airport? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

2876Een privé vliegtuig huren op Schiphol Airport?https://www.firstclassaviation.nl/nieuws/een-prive-vliegtuig-huren-op-schiphol/
Deel deze pagina:

First Class Aviation Gallery