Hoe vlieg ik zo comfortabel mogelijk?

19 september 2019 – Als u bij comfortabel vliegen alleen denkt aan de tijd die u in het vliegtuig doorbrengt, dan heeft u nog nooit echt comfortabel gevlogen. Een zorgeloze en ontspannen vlucht begint namelijk bij een goede voorbereiding. Wat er voorbereid moet worden hangt natuurlijk af van het soort vlucht, de vertreklocatie en de bestemmingsplaats. Natuurlijk verdient u de beste zorg in het vliegtuig, maar een goede service gaat veel verder dan dat. In dit blog leggen wij graag aan u uit hoe een echt vlucht echt comfortabel wordt.

Comfortabel vliegen

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het plannen van een vakantie of een zakelijke trip, maar het huren van een privé jet is de beste manier om een comfortabele vlucht te realiseren. U heeft gegarandeerd genoeg beenruimte, u hoeft nergens aan te sluiten in een wachtrij en de vlucht vertrekt wanneer dat u het beste uitkomt. Maar een privé vlucht kan nog veel meer voordelen met zich meebrengen. Ten eerste bent u niet gebonden aan de vliegvelden waar de commerciële vluchten stijgen en landen, waardoor u veel dichter bij uw bestemming kunt landen. Bij een privé vlucht hoort natuurlijk ook een goede service en daar maakt u natuurlijk graag gebruik van. Een privé vliegtuig huren gaat heel makkelijk en met de diverse VIP diensten die beschikbaar zijn worden al uw zorgen weggehaald. U laat zich ophalen door een chauffeur, u wordt ontvangen in een VIP lounge en bepaald zelf wat er op het menu van de catering komt te staan. U kunt een privé vlucht zo luxe en comfortabel maken als u zelf wilt.

Veiligheid staat centraal

U stapt pas echt ontspannen in een vliegtuig als u vertrouwen kunt hebben in de veiligheid van het toestel en de professionaliteit van de bemanning. Bij het boeken van een privé vlucht wilt u dan ook graag gebruik maken van een partner die voldoet aan de internationaal geldende veiligheidseisen zoals zijn vastgelegd in het Aircraft Operator Certificate (AOC). 

Geen extra reistijd

Het boeken van een privé vlucht zorgt ervoor dat u uw reis zeer nauwgezet kunt plannen. U hoeft niet uren van te voren op het vliegveld te zijn en vliegt uw vliegtuig direct naar de juiste bestemming. U hoeft geen dag eerder te vertrekken of midden in de nacht uit bed om op tijd te komen bij uw zakenafspraak. U bespreekt met uw operator wat mogelijk is en maken samen afspraken, zodat u op de dag van de vlucht precies weet wat u kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw privé vlucht? Neem contact op met First Class Aviation en vraag vrijblijvend naar een offerte.

 

First Class Aviation Gallery