Luxe vervoer wintersport: wat zijn de opties?

9 januari 2019 – Goed nieuws voor de liefhebbers van skiën en snowboarden: het wintersportseizoen is weer begonnen! Voor veel mensen betekent dat een reisje naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië. Waar de een het liefst tijdens de feestdagen op wintersport gaat, geeft de ander de voorkeur aan de voorjaarsvakantie. Wanneer u ook op wintersport gaat, een prettige reis naar de plek van bestemming vinden we allemaal fijn. Hoe reist u op een prettige manier naar uw wintersportbestemming? En welk luxe vervoer voor wintersport is het snelst én het meest comfortabel?

De verschillende vervoersmogelijkheden

Veel mensen kiezen ervoor om met de auto naar hun wintersportbestemming af te reizen. Met de auto heeft u alle vrijheid, maar het kost wel veel tijd. Daarnaast moet u tijdens de reis ook steeds op het verkeer letten. De kans is groot dat u uw reis liever op een ontspannen manier begint. Andere manieren om op uw wintersportbestemming te komen zijn per bus, per trein of per vliegtuig. Het voordeel hiervan is dat u tijdens de reis niet op het verkeer hoeft te letten. Dat is wel zo ontspannen!

Snel en luxe vervoer voor wintersport

Wanneer u naar een wintersport bestemming vertrekt, staat u het liefst zo snel mogelijk op de piste. Zo kunt u lekker lang van uw wintersportvakantie genieten. Hoe fijn zou het zijn als dat vakantiegevoel al bij het vertrek begint? En dat u binnen de kortste tijd op de plek van bestemming arriveert? Overweeg dan eens om met een privé jet op wintersport te gaan! Het ideale luxe vervoer voor wintersport.

Wat zijn de voordelen?

Het fijne aan een privé jet huren is dat u tijdens uw reis geen rekening hoeft te houden met wachttijden, vertragingen en medereizigers. U deelt het vliegtuig enkel met uw eigen gezelschap. Daarnaast kunt u tijdens de reis genieten van geweldig comfort en heerlijke catering. Zo kunt u optimaal genieten van het begin van uw wintersportvakantie. Een ander groot voordeel van eigen vliegvervoer huren is dat het u veel tijd bespaart. Veel skigebieden hebben namelijk kleine luchthavens, die niet gebruikt worden door de grote luchtvaartmaatschappijen. Met een privéjet kunt u wel op deze luchthavens landen en dat scheelt enorm veel reistijd!

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wilt u dit jaar op een luxe manier naar uw wintersportbestemming reizen? Dan bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden.

First Class Aviation Gallery