Met een privéjet naar het EK voetbal in Duitsland

Het EK voetbal, dat plaatsvindt in juni 2024, is een evenement waar mening voetballiefhebber halsreikend naar uitkijkt. Natuurlijk is Duitsland op veel manieren gemakkelijk te bereiken, maar ben je voor deze speciale gelegenheid op zoek naar een vervoersmiddel om in stijl naar dit groots evenement te reizen? Waarom huur je dan geen privé jet om aan te komen op jouw bestemming? First Class Aviation vliegt naar diverse luchthavens in Duitsland. In dit artikel lees je meer over wat deze unieke ervaring je te bieden heeft.

Geniet van een stressloos en comfortabel vertrek

Bij een voetbalreis hoort uiteraard de nodige voorpret en waar kun je deze beter starten dan op de luchthaven? First Class Aviation vliegt vanaf diverse luchthavens in Nederland, waar je jezelf kunt onderdompelen in luxe en comfort. Een groot voordeel van vliegen met een privéjet is dat je niet gebonden bent aan reguliere vluchtschema’s en je dus zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je reis rondom de wedstrijdschema’s te plannen. Drink een lekker biertje in één van de vele bars of scoor nog last-minute een oranje outfit om het Nederlands elftal aan te moedigen, alvorens je de luxe privé jets van First Class Aviation betreed.

Tijdsbesparing: reis als een koning met privé jets van First Class Aviation

De luxe privéjets van First Class Aviation zorgen er voor dat je je echt de koning te rijk voelt tijdens jouw vlucht naar het EK voetbal in Duitsland. Naast dat privéjets comfort bieden, bieden ze ook tijdsbesparing. Geen lange rijen bij de veiligheidscontroles en overstappen is ook absoluut iets waar geen rekening mee gehouden dient te worden. Daarnaast bespaar je enorm veel tijd doordat je landt op luchthavens dichtbij de speelsteden. Hierdoor zit je binnen een handomdraai in het stadion om te genieten van één van de meest populaire sportevenementen ter wereld.

Land dicht bij het voetbalspektakel

Een bijkomend voordeel van met een privéjet naar het EK vliegen is de bereikbaarheid tussen de speelsteden en luchthavens. Zo is het heel gemakkelijk om snel en veilig getransfereerd te worden van de luchthaven naar het stadion en vice versa. Bezoek je een wedstrijd in Berlijn? Dan zit je binnen 45 minuten op je stoel in het Olympiastadion. First Class Aviation vliegt daarnaast ook naar Düsseldorf, waar de Esprit Arena op een steenworp afstand van verwijderd is. Bezoek je een wedstrijd in het Signal Iduna Park in Dortmund? Dan boek je het beste een privé vlucht naar de luchthaven van Münster, waar je een uurtje rijden verwijderd bent van jouw plekje in het stadion.

Exclusieve toegang voor passagiers van privé vluchten

Doe je liever wat rustiger aan als je op bestemming gekomen bent in plaats van je direct naar het stadion te snellen? Geniet dan op de luchthaven van exclusieve voordelen die alleen zijn weggelegd voor passagiers van een privévlucht. Geniet van toegang tot de VIP-lounge waar je getrakteerd wordt op heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Daarnaast wordt het vervoer naar het voetbalstadion geregeld, waardoor er van parkeerproblemen geen sprake is. Zorgeloos genieten van hetgeen waar je voor gekomen bent: de EK wedstrijd.

Boek vandaag nog je privé vlucht

Overweeg voor de ultieme ervaring van luxe en comfort een privévlucht bij First Class Aviation om zorgeloos het EK voetbal in Duitsland te bezoeken. Wij bieden hoogwaardige vliegtuigen aan en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Heb je specifieke vragen, verzoeken of wil je simpelweg meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

First Class Aviation Gallery