Met een privéjet op vakantie naar de wintersport?

13 november 2017 – Wilt u met een privéjet op vakantie naar de wintersport? Dan is First Class Aviation uw partner en specialist!

Vlieg met een privé-jet en u geniet langer op de piste

Het wintersport seizoen komt er weer aan; vlieg nu met een prive jet naar uw wintersportbestemming en geniet langer van uw vakantie. Het voordeel van een prive jet (naast het comfort, de overheerlijke catering en korte check-in tijd) is dat we u dichterbij uw uiteindelijke bestemming kunnen brengen waardoor u langer kunt skiën. Veel skigebieden hebben namelijk kleine luchthavens in de buurt van uw uiteindelijke bestemming die niet gebruikt worden door lijndienstmaatschappijen. Zo kunt u uren reistijd besparen en deze tijd op de piste besteden.

Populaire privejet bestemmingen voor de wintersport zijn bijvoorbeeld; Courchevel, Altenrhein, Sion, Innsbruck en Salzburg. First Class Aviation staat stand-by om u naar uw skibestemming te vliegen, indien gewenst met een aanvullende transfer per auto met chauffeur of helikopter.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u ook met een prive vliegtuig op vakantie naar de wintersport? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

2699Met een privéjet op vakantie naar de wintersport?https://www.firstclassaviation.nl/nieuws/met-een-privejet-op-vakantie-naar-de-wintersport/
Deel deze pagina:

First Class Aviation Gallery