Met een privévliegtuig naar New York

31 december 2017 – Wil u met een privévliegtuig naar New York vliegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel een privévliegtuig met name ingezet wordt voor kortere vluchten biedt het juist ook op de langere intercontinentale vluchten ultieme privacy, flexibiliteit en comfort.

New York meest populaire privevliegtuig bestemming

New York is één van de meest bezochte steden in de wereld per prive vliegtuig met Teterboro als belangrijkste luchthaven. Teterboro is de nummer één prive jet luchthaven in de wereld. Daarnaast heeft New York nog elf andere luchthavens maar veruit het merendeel van alle privejets komt aan en vertrekt via Teterboro Airport.

Per aanvraag bekijken we de best mogelijke vliegopties

De meest populaire intercontinentale bestemming is New York. Dit geldt voor zowel zakenreizen als vakanties. Regelmatig boeken we vluchten tussen Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar New York. Afhankelijk van de wensen van de klant bekijken we altijd vrijblijvend de beste vliegmogelijkheden. Dit omdat voor de ene klant de prijs het belangrijkst is terwijl de andere klant liever net wat meer ruimte en extra luxe aan boord heeft.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u weten wat het kost om met een prive vliegtuig naar New York of een andere bestemming te vliegen? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

 

2723Met een privévliegtuig naar New Yorkhttps://www.firstclassaviation.nl/nieuws/met-een-privevliegtuig-naar-new-york/
Deel deze pagina:

First Class Aviation Gallery