Pasen vieren in stijl? Bezoek exclusieve bestemmingen!

Tijdens de Paasdagen genieten veel mensen van een aantal welverdiende dagen vrij en gedurende deze dagen worden er vaak gezellige activiteiten ondernomen. Lekker eten, een leuke wandeling of creatief bezig zijn in de vorm van paaseieren schilderen. Maar wat als je geen zin hebt in alle traditionele paasactiviteiten en er liever een weekendje tussenuit gaat? Met de privéjets van First Class Aviation bereik je altijd een geweldige bestemming voor het ultieme weekendje weg!

Geniet van een heerlijke Paasbrunch aan boord

Dat je de Paasdagen liever niet in Nederland doorbrengt, wilt niet zeggen dat de traditionele Paasactiviteiten geen doorgang kunnen vinden. Gedurende een privévlucht met First Class Aviation is het mogelijk om gebruik te maken van diverse VIP diensten aan boord, zoals een catering volledig afgestemd op jouw wensen. Zo kun je met al je gezelschap genieten van een heerlijke Paasbrunch, terwijl je onderweg bent naar een exclusieve bestemming om deze heerlijke dagen door te brengen.

De mooiste bestemmingen om de Paasdagen door te brengen

Uiteraard is er een groot en divers aanbod aan bestemmingen waar je met een privé vlucht van First Class Aviation naartoe kunt. De keuze van een bestemming hangt natuurlijk volledig af van jouw wensen. Tijdens Pasen is het vaak nog maar de vraag wat de weersomstandigheden in Nederland zijn en erop uittrekken naar een bestemming in een warm land geniet daarom vaak de voorkeur. Maar ook voor de avonturiers die graag de kou opzoeken heeft First Class Aviation diverse opties beschikbaar. Hieronder een overzicht met diverse bestemmingen om de Paasdagen door te brengen.

Een reis naar Valencia

Hoog op ons lijstje staat een privévlucht naar Valencia. Met temperaturen van gemiddeld 22 graden in April ontvlucht je tijdelijk het wisselvallige, Nederlandse weer. De stad staat bekend om de heerlijke restaurants en de luxe hotels die de stad rijk is. Daarnaast is er gigantisch veel te beleven zoals het bezoeken van de oude stad, genieten van de architectuur en proeven van de gezellige sfeer. Valencia is dé plek om Pasen door te brengen met je naasten.

Ontdek de charme van Londen

Een andere veel bezochte bestemming is natuurlijk Londen. Sterker nog, Londen is zelfs de drukste stad van Europa. Met maar liefst 5 vliegvelden is het ontzettend makkelijk om een privé vlucht naar dit shopwalhalla te boeken. De levendige sfeer in de Britse hoofdstad is een van de vele redenen waarom zo ontzettend veel toeristen de stad op handen dragen. Vier je de Paasdagen liever in een wat levendigere stad, dan is Londen zeker een aanrader om naartoe te vliegen met een privé jet van First Class Aviation.

Geniet van het stijlvolle Wenen

Wenen is één van de mooiste steden van Europa vanwege het imposante culturele aanbod. Daarnaast heeft Wenen een geweldige architectuur en draagt het nog steeds de flair van lang vervlogen tijden uit. Ook heeft Wenen diverse bezienswaardigheden zoals de Hofbrug, de Spaanse Hofreitschule en de Schloss Schönbrunn. Tot slot staat Wenen bekend om de mooiste designhotels. Kortom, de ideale omstandigheden voor een geweldig Paasweekend.

Boek direct een volledig verzorgde vlucht met First Class Aviation

First Class Aviation beschikt over een vloot met verschillende toestellen zodat we voor iedere gewenste trip het juiste privé vliegtuig aan kunnen bieden. Het enige wat wij van jou nodig hebben, is een wensenlijst en dan verzorgen wij de trip van A naar B geheel naar wens. Neem contact met ons op voor meer informatie.

First Class Aviation Gallery