Snel en comfortabel naar Frankrijk vliegen met deze tips

9 oktober 2019 – U kunt verschillende redenen hebben om naar Frankrijk af te reizen. U heeft een zakelijke bespreking, u wilt een evenement bezoeken, een weekend shoppen in Parijs of een vakantie aan de Rivièra. Er zijn veel scenario’s denkbaar om in het vliegtuig te stappen om het land van wijn, haute cuisine en de liefde te bezoeken. Als u een reis naar Frankrijk gaat plannen kunt u natuurlijk gebruik maken van een lijndienst. Wat u ook kunt doen, is het huren van een privé vliegtuig, inclusief alle luxe voorzieningen die nu in uw hoofd opkomen.

Comfortabel en snel naar Frankrijk

Een privé vliegtuig heeft twee voordelen ten opzichte van een lijnvlucht. Ten eerste is reizen met een privé vliegtuig heel comfortabel. De luxe die u in een privé toestel ervaart, is niet te vergelijken met een lijnvlucht. Zit- en beenruimte te over, stoelen met een goede zit, een glaasje champagne van het huis en een stewardess die er alles aan doet om u van dienst te zijn. Het tweede voordeel is de snelheid waarmee u kunt reizen. Niet omdat uw privé vliegtuig sneller is dan een airliner die dienst doet als lijnvlucht, maar omdat u de vlucht naar uw wens wordt ingericht. Geen lange wachttijden bij het inchecken, u bent binnen een kwartier aan boord. Het vliegtuig vliegt rechtstreeks naar een luchthaven dicht bij uw bestemming.

Geniet van de luxe

Een privévliegtuig straalt een en al luxe uit. Het toestel wordt speciaal voor u ingezet en is geen onderdeel van een vaste lijndienst. Deze exclusiviteit maakt een privé vlucht op zich al een bijzondere en unieke ervaring. Maar u kunt veel meer uit een privé vlucht halen dan dat. Als u gebruikt maakt van de VIP-diensten van uw vervoerder, maakt u de reis nog aangenamer. U kunt de praktische zaken aan de vervoerder overlaten, zoals het regelen van een chauffeur en auto of het verzorgen van parkeerkaarten. Gaat u liever voor het ultieme luxegevoel? Dan regelt u een vertrek vanaf een VIP-lounge of een speciaal op u afgestemde catering.

Boek uw reis naar Frankrijk met een privé vlucht

Bij een privé vlucht wordt al snel gedacht aan een vervoersmethode die alleen weggelegd is voor mensen met een groot vermogen. In de praktijk blijkt dat echter reuze mee te vallen, mits u uw reis goed plant en genoeg medereizigers kunt vinden om het toestel te vullen. Bij een privé vliegtuig betaalt u namelijk niet per persoon, maar voor het hele toestel. Huurt u een toestel voor vijftig personen en neemt u veel personen mee die ook meebetalen? Dan valt de prijs per persoon mogelijk lager uit dan een ticket voor een lijndienst. Vraag uw vervoerder naar de mogelijkheden.

First Class Aviation Gallery