Vervoer naar een bruiloft in het buitenland: hoe pakt u dit aan?

15 april 2019 – Voor veel mensen is het een droom om in het buitenland te trouwen. Op het strand op Ibiza of tussen de wijngaarden in het prachtige Toscane. Het zijn geweldige bestemmingen om het ja-woord aan elkaar te geven. Met uw familie en vrienden om u heen is uw bruiloft in het buitenland helemaal compleet. Veel mensen vragen zich of hoe het vervoer naar een bruiloft in het buitenland het beste kunnen regelen. Hoe pakt u dit aan? In dit artikel gaan we erop in.

Vervoer naar bruiloft buitenland

Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat uw dierbaren er allemaal bij zijn. Trouwt u in het buitenland, dan moet er natuurlijk vervoer geregeld worden. Dit kan op verschillende manieren. Eén optie is om alle gasten op eigen gelegenheid naar de bruiloft te laten afreizen. Het nadeel hiervan is echter dat uw gasten helemaal zelf moeten uitzoeken hoe ze op de plek van bestemming moeten komen. Het is natuurlijk veel gastvrijer (en efficiënter) als u dit voor uw gasten regelt.

Vervoer voor uw gasten

Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf te doen. Bij First Class Aviation helpen we u hier graag mee. Wilt u vervoer naar uw bruiloft regelen voor uw gasten? Een vliegtuig huren is dan een goede oplossing. Vooral als u met een grote groep mensen naar het buitenland reist, is dit een uitstekende keuze. Het vliegtuig brengt het gehele gezelschap naar de plek van de bruiloft. Het grote voordeel daarvan is dat uw gasten hier niet naar om hoeven te kijken. Op deze manier worden ze volledig ontzorgt.

Geen losse vliegtickets

Daarnaast kan het huren van een eigen vliegtuig ook nog eens voordelig uitpakken. Wanneer u met een grote groep reist, kunnen de kosten voor de aanschaf van losse vliegtickets flink oplopen. Ook komt nog nogal eens voor dat bepaalde vluchten vol zitten. In dat geval zijn uw gasten genoodzaakt om apart van elkaar te reizen, ook nog eens met verschillende vluchttijden. Dat is natuurlijk niet ideaal.

Alles naar uw wensen

Een ander voordeel is dat u zelf de vertrek- en aankomsttijden bepaalt. Zo ook de aankomstlocatie en de culinaire verzorging onderweg. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gasten een glas champagne aan te bieden, een aperitiefje of indien gewenst een volledige maaltijd. Bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met het samenstellen van het vervoer voor uw bruiloft in het buitenland.

First Class Aviation Gallery