Vliegtuig met voldoende beenruimte

17-06-2019 Vliegen is de laatste jaren enorm populair geworden, met fijne bijkomstigheid dat tickets voor een vlucht steeds voordeliger te koop zijn. Een nadeel hiervan is dat er in de vliegtuigen van prijsvechters vaak weinig of minder beenruimte is. Dit komt omdat er zoveel mogelijk passagiers met de vlucht mee moeten. Extra beenruimte en een ruimere stoel, bijvoorbeeld als u een lang postuur heeft of graag meer zitruimte wil, zijn dan wel te krijgen maar alleen tegen bijbetaling. Hoe kunt u toch vliegen met voldoende beenruimte? Lees het in dit nieuwe blog.

Lengte van de vlucht

Hoe kan het eigenlijk dat we last van te weinig beenruimte hebben? Zoals hierboven gezegd kan dat komen doordat u met een prijsvechter vliegt. Deze vliegmaatschappijen willen vaak zoveel mogelijk passagiers vervoeren en de service en daarmee extra kosten laag houden. Dat is natuurlijk geen probleem als u maar één of twee uur hoeft te vliegen, maar bij een vlucht die langer duurt is te weinig beenruimte echt geen pretje. U kunt namelijk in een uiterst oncomfortabele houding gedwongen worden. Zeker als u wat ouder bent, niet helemaal fit bent of een beperking heeft.

Een verschil in centimeters

De hoeveelheid beenruimte in vliegtuigen wereldwijd daalt al jaren. Mensen die graag meer ruimte hebben moeten daarvoor bijbetalen. Het verschil in beenruimte voor de passagier verschilt in dat geval maar een paar centimeters. Hoewel het gemiddelde van ‘genoeg’ beenruimte rond de 80 centimeter per persoon schommelt, zijn er ook vliegmaatschappijen die daar ver onder zitten. In het geval van een gehuurd vliegtuig ontloopt u echter al deze problemen. Bovendien heeft u op die manier de beschikking tot een vliegtuig en crew die voor u en uw persoonlijke wensen klaarstaan. Niet langer hoeft u zich suf te betalen aan kaartjes voor vluchten met te weinig beenruimte. Een privé vliegtuig kan een oplossing zijn.

Comfortabel vliegen? Huur een privé vliegtuig

Gruwelt u al bij het idee om voor meer dan twee uur met te weinig beenruimte te vliegen? Juist dan is het een goed idee om te kiezen voor het inhuren van een privé jet. Of dat nu voor een lange of een korte trip is, is voor de staff van First Class Aviation geen probleem. Wij vliegen u graag in alle comfort luxe de hele wereld rond. Neem vandaag nog contact op met ons via het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo kunnen wij uw reis geheel naar persoonlijke voorkeuren samenstellen.

First Class Aviation Gallery