Wat neem je mee tijdens een vliegreis?

10 mei 2019 – U gaat op vakantie of reist voor zaken naar het buitenland. In veel gevallen is vliegen de meest logische vervoerskeuze. Of u nu naar Londen, Milaan of Zuid-Spanje reist, met het vliegtuig bent u er zo. Het is een vlotte en efficiënte manier van reizen. Wanneer u aan boord gaat is het natuurlijk wel prettig om het een en ander bij de hand te hebben. Wat neem je mee tijdens een vliegreis?

Meenemen tijdens een vliegreis

De spullen om mee te nemen tijdens een vliegtuig zijn voor iedereen anders. Voor de één is een goed boek onmisbaar, de ander kan niet zonder zijn muziek. Heeft u geen idee wat u moet meenemen tijdens een vliegreis? In deze blog hebben we de belangrijkste dingen op een rijtje gezet.

Leesvoer

Zoals hierboven al genoemd is het ideaal in het vliegtuig om iets te lezen te hebben. Of de vlucht nu een uur duurt of een halve dag, lezen kan altijd. Dit kan een leesboek zijn, maar natuurlijk ook uw favoriete krant of vakblad. Leest u liever digitaal? Dan is het handig om een e-reader of tablet mee te nemen. Handig, want deze gadgets nemen bijna geen ruimte in. Vooral als u meerdere boeken wilt meenemen is dit een aanrader. Zo heeft u al uw leesvoer bij de hand en blijft uw handbagage lekker licht.

Voldoende kleding

Tijdens een vliegreis verandert de temperatuur nog wel eens onderweg. Hoe hoger je komt, hoe kouder het vaak wordt. Het is daarom ook verstandig om voldoende kleding mee te nemen in het vliegtuig. U hoeft natuurlijk niet drie verschillende outfits mee te nemen in uw handbagage, maar denk bijvoorbeeld aan een fijn vestje dat u kunt aandoen als het wat kouder wordt. Of bijvoorbeeld een sjaal.

Een laptop

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun laptop mee te nemen in het vliegtuig. Vooral voor mensen die voor zaken naar het buitenland reizen werkt dit prettig. Met uw laptop bij de hand besteed u de tijd in het vliegtuig nuttig. Heeft u een vergadering op uw bestemming? Dan is de vliegreis het ideale moment om deze voor te bereiden. Echter zijn niet alle vliegtuigen hiervoor geschikt.

Bij de meeste reguliere airlines zit u dicht op elkaar en is er niet altijd voldoende ruimte om prettig te werken. Een privé jet huren is in dit geval een goede uitkomst. Tijdens zo’n privé vlucht heeft u voldoende ruimte en rust om te doen wat u wilt. Of u nu een vergadering wilt voorbereiden of wilt genieten van een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk. En daarbij komt ook nog eens dat u niet hoeft te wachten op de luchthaven en zelf bepaalt hoe laat en waar u naartoe vliegt. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

First Class Aviation Gallery