Zakelijk vliegen met een privétoestel

23 december 2020 – Wilt u zakelijk vliegen met uw zakenrelaties, uw medewerkers of alleen? Als zakenman of -vrouw is uw uitstraling ontzettend belangrijk, zeker tegenover belangrijke klanten of partners in bepaalde branches. Ook zijn de aangepaste vluchttijden, het stijgen en landen op een luchthaven naar wens en de perfecte zorg van het personeel redenen om voor een privétoestel voor uw zakelijke vlucht te kiezen. Het huren van een privétoestel doet u bij First Class Aviation. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren en verzorgen van zakelijke vluchten door heel Europa.

Zakelijk vliegen met First Class Aviation

Bent u als spreker uitgenodigd op een prestigieuze bijeenkomst? Gaat u op pad met een investeerder voor uw bedrijf? Of neemt u uw personeel mee op een bijzonder teamuitje? Bij een zakelijke vlucht verwacht u de beste zorg. En die goede zorg begint al ruim voordat uw privétoestel de lucht ingaat. We bespreken uw wensen, zodat we precies weten hoe we uw vlucht moeten inrichten. Denk hierbij aan vertrektijd en -locatie, de bestemming, eventuele extra zorgen voor, tijdens of na de vlucht of speciale verzoeken die we voor u kunnen inwilligen. Het organiseren van een zakelijke vlucht vraagt om maatwerk en daar zijn we bij First Class Aviation de beste in.

Professionele aandacht tijdens uw vlucht

Tijdens uw zakelijke vlucht staat het personeel voor u en uw gasten klaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Van het grondpersoneel tot de piloten, het personeel weet precies hoe ze zich moeten opstellen bij verschillende gezelschappen. Of u nu een informele bijeenkomst of uiterst zakelijke meeting heeft gepland, bij ons is uw privévlucht in de juiste handen. Verandert er iets op het laatste moment of loopt de meeting uit? Geen zorgen, wij passen ons aan uw planning aan, niet andersom. Een zakenreis bij First Class Aviation is een compleet verzorgde en zeer ontspannen reis.

Informeer bij First Class Aviation

Wilt u graag zakelijk vliegen en u nergens zorgen over te hoeven maken? First Class Aviation verzorgt uw reis van A tot Z. Alles is bespreekbaar, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om meer te weten te komen over uw wensen en een schatting van de kosten te maken. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsindicatie of offerte. U kunt ook 24 uur per dag telefonisch contact met ons opnemen voor dringende vragen.

First Class Aviation Gallery