Privé jet Rotterdam The Hague Airport

Comfortabel en in alle luxe reizen vanaf een Nederlands vliegveld. Mogelijk is het huren van een privé jet vanaf Rotterdam The Hague Airport dan een optie. Dit kleine, maar overzichtelijke vliegveld bevindt zich in het hart van Nederland waardoor u vanuit de Randstad in mum van tijd op het vliegveld staat of andersom. Benieuwd wat First Class Aviation voor u kan betekenen? Met onze uitgebreide vloot met privé jets en vliegtuigen reist u in alle rust en zonder zorgen naar uw bestemming. Onze privé jets stijgen vanaf Rotterdam The Hague Airport op en kunnen hier ook landen.

Privé jet Rotterdam The Hague Airport huren

Een privé jet voor Rotterdam The Hague Airport inhuren is een prima idee als u lange wachttijden bij het inchecken wilt vermijden. Het huren van een privé jet kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden: wilt u gasten over laten vliegen, een sportevenement met uw club of team bezoeken of moet er misschien een VIP vervoerd worden? Onze privé jets stijgen op vanaf Rotterdam The Hague Airport en kunnen hier ook landen. Hierna wordt u naar een speciale privé hangar gebracht waar u kunt uitstappen en naar het vliegveld gebracht wordt.

Soorten privé jets Rotterdam The Hague Airport

Zoals we hierboven al schreven zijn er verschillende mogelijkheden om voor een privé jet van of naar Rotterdam The Hague Airport te kiezen. De reden van uw vlucht kan verschillend zijn. Daarom hebben wij onze vloot ook speciaal aangepast voor verschillende type vluchten. Zo kunt u voor een eenvoudige maar scherp geprijsde privé jet kiezen die u van of naar Rotterdam The Hague airport brengt. Dit type vliegtuig is uitgerust met propeller-aandrijving. Daar tegenover staat een luxere jet, voorzien van alle gemakken en, indien u dat wenst, met catering aan boord. Zoals u begrijpt kan u voor dit type vliegtuig een hogere prijs verwachten. Wat voor type vliegtuig u het beste kunt inhuren, hangt af van de lengte en duur van de vlucht. Voor informatie hierover kunt u bij ons terecht.

Kan een privé jet overal landen?

Hoewel we in Nederland meteen aan Schiphol of Eindhoven Airport denken als gangbare vliegvelden, treft u in ons land nog meer plekken waar u ook met een privé jet mag opstijgen of landen. Naast Rotterdam The Hague Airport, is er ook Groningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport. Dit zijn de vijf grootste vliegvelden van Nederland. Daarnaast zijn er nog bijna twintig vliegvelden waarvandaan u kunt vliegen of kunt landen voor zakelijke of privévluchten.

Aarzel niet en boek vandaag nog uw vlucht

Interesse in een van onze diensten? Mooi! Neem dan vandaag nog contact op met First Class Aviation. Inmiddels zijn wij een ervaren partner die reiziger en vervoerder met elkaar verbindt en hebben dan ook vele vluchten mogen realiseren. Benieuwd wat het kost om een privé jet te huren of waar deze in of buiten Nederland kunnen landen? Bel of mail ons en vraag een vrijblijvende offerte op.

First Class Aviation Gallery