Privé jet naar Barcelona

Een stedentrip, zakenreis of gewoon heerlijk op vakantie. Barcelona is geschikt voor vrijwel iedere reiziger. Heerlijk genieten van de Spaanse tapas, diverse terrasjes, veel zon én strand. Daarnaast is Barcelona een levendige stad met genoeg uitgaansmogelijkheden. De Sagrada Família, La Rambla en het Spotify Camp Nou stadion mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw trip. In het voor- en najaar is het weer in Barcelona goed uit te houden. Begin uw reis goed door te kiezen voor een vlucht met een privé jet. Voorkom vertraging, onaangename druktes en vlieg wanneer u wilt.

Reizen wanneer en hoe u wenst

Kiest u ervoor om met een privé jet naar Barcelona te vliegen? Dan ervaart u luxe, comfort en gemak in één. Laat uzelf ophalen op de plaats van bestemming en tijdens uw vlucht wordt u van alle gemakken voorzien. Wat wilt u nog meer?

Volledig tot in de puntjes verzorgd

First Class Aviation zorgt ervoor dat u met uw gezelschap veilig, snel en in comfort aankomt op Barcelona airport. Binnen onze vloot zijn er verschillende privé jets. Vliegtuigen voor middelgroot gezelschap tot aan een privé jet voor vier personen. Heeft u specifieke wensen? Wij horen het graag. First Class Aviation is altijd bereid om mee te denken om in uw behoeftes te voorzien. Wanneer u bij ons boekt, weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat u veilig op Barcelona Airport aankomt!

Vlieg naar Barcelona Airport met een privé jet

Barcelona Airport of ook bekend als El Prat Airport is de luchthaven van Barcelona. Op ongeveer 12 kilometer van het Barcelona centrum, bent u binnen no-time op plaats van bestemming. De luchthaven van Barcelona is al jaren één van de drukste airports in Europa. Met meer dan 52 miljoen passagiers per jaar kan het hier soms erg druk worden.

Door te kiezen voor vlucht met een privé jet heeft u helemaal geen last van alle drukte. U kunt inchecken wanneer u wenst. Selecteer een gewenst tijdstip voor vertrek. Neem heerlijk plaats in onze comfortabele stoelen en laat u vliegen naar de plaats van bestemming. Na aankomst wordt uw vervoer geregeld zodat u ook in Barcelona snel aankomt op uw verblijfslocatie.

De voordelen van een vlucht met een privé jet

Bij First Class Aviation zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Voor, tijdens en ook na de vlucht willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. De voordelen van vliegen met een privé jet naar Barcelona:

  • Net voor vertrek van uw vlucht bij de luchthaven arriveren;
  • Geen wachtrijen bij het vliegveld van Barcelona;
  • Reizen in stijl;
  • Diverse VIP-diensten mogelijk;
  • Minimale kans op vertragingen;
  • Vertrekken en arriveren wanneer het u uitkomt

Vraag nu een prijsindicatie of offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van een privé jet van First Class Aviation te boeken? Neem dan nu contact op of vul het offerteformulier in. Heeft u gelijk een boeking nodig? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50.

First Class Aviation Gallery