Privé jet naar Madrid

Madrid is een prachtige, levendige stad. De Spaanse hoofdstad staat bekend om de vele terrasjes, mooie bezienswaardigheden en de fijne temperatuur. Als u naar Madrid gaat, kunt u ook in het najaar heerlijk vertoeven. Om in stijl op Madrid aan te komen, reist u natuurlijk met het vliegtuig. Maar waarom vliegt u niet met een privé jet? Dit is namelijk veel luxueuzer dan met het vliegtuig en u hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen of drukte.

Luxueus, veilig en snel reizen

Als u ervoor kiest om met een privé jet naar Madrid te vliegen, weet u zeker dat u op een luxe, comfortabele manier op bestemming aankomt. U wordt opgehaald vanaf het vliegveld en daarnaast wordt u voorzien van alle gemakken die u maar wenst tijdens de vlucht.

Een vlucht tot in de puntjes geregeld

First Class Aviation kan ervoor zorgen dat u en uw gezelschap veilig en snel op Madrid Airport arriveren. Wij beschikken over verschillende typen jets waardoor we er altijd een kunnen aanbieden die perfect bij uw wensen aansluit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal passagiers of de afstand die er gevlogen moet worden. Wanneer u bij ons boekt, weet u dus zeker dat alles goed geregeld is en dat u veilig op Madrid Airport aankomt!

Vlieg naar Madrid Airport met een privé jet

Wanneer u besluit om met een privé jet naar Madrid te vliegen, landt u op Madrid Barajas Airport. Dit is de luchthaven van de stad en hier komen alle mensen aan met Madrid als bestemming.

Madrid Airport ligt ongeveer 12 kilometer van het centrum van de stad. Hier arriveren dagelijks duizenden toeristen per vliegtuig. Het is dus altijd erg druk op de luchthaven en daardoor kan het soms lastig zijn om snel een taxi of bus te vinden die u naar uw verblijfslocatie brengt. Wanneer u met een privé jet naar Madrid vliegt heeft u geen last van de extreme drukte. Ook na aankomst wordt uw vervoer verzorgd.

Vliegen met een privé jet: de voordelen

Bij First Class Aviation staan wij voor service op maat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u direct na vertrek kunt focussen op de vakantie. Kiest u voor een vlucht met First Class Aviation? Ontdek dan onze voordelen:

  • Net voor vertrek van uw vlucht bij de luchthaven arriveren;
  • Wachtrijen zijn verleden tijd;
  • Reizen in stijl en optimaal comfort;
  • Diverse VIP-diensten mogelijk;
  • Vertraging tot een minimum beperkt;
  • Vertrekken en arriveren wanneer het u uitkomt.

Vraag direct een prijsindicatie of offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om een jet van First Class Aviation te boeken? Neem dan nu contact op of vul het offerteformulier in. Heeft u gelijk een boeking nodig? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50.

First Class Aviation Gallery