Prive jet huren

Een prive jet huren is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, daarom is het prettig om te weten dat wij dit wél dagelijks doen. Of het nu gaat om het boeken van een zakenreis naar Genève of een prive vlucht voor een weekendje Parijs; met een prive jet reist u een stuk comfortabeler dan met een lijndienst. Daarnaast is een prive jet huren ook met afstand de meest efficiënte manier van reizen. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het vliegen met uw “eigen” prive jet zal u daarna niks anders meer willen.

Waarom alleen nog prive vliegen?

Omdat u vertrekt via zogenaamde General Aviation Terminals waar uw prive jet voor de deur klaar staat. Passagiers worden hier 15 minuten voor vertrek verwacht en ontvangen door een medewerker van First Class Aviation of de piloten. Uw bagage wordt aan boord gebracht, u neemt een verse kop koffie en kunt ontspannen aan uw prive-, of zakenvlucht beginnen. Ook aan boord zal het u aan niks ontbreken, denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt met uw favoriete krant, een lekkere lunch of begint u de vlucht liever met een glas champagne?

Voordelen van een prive jet huren

  • Vliegen vanaf elke luchthaven (wereldwijd)
  • Vlieg naar elk vliegveld dicht bij uw bestemming
  • Vertrek via VIP Terminals speciaal voor prive jets
  • U wordt pas 15 minuten voor vertrek op de luchthaven verwacht
  • U wacht niet op het vliegtuig, deze wacht voortaan op u
  • Met een prive jet kunt u meerdere bestemmingen op één dag aandoen
  • Hotelovernachtingen worden vermeden
  • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
  • Honden, katten of andere huisdieren mogen in de cabine
  • Geen stress; met een prive vlucht reist u relaxt en komt u uitgerust aan

Informatie ontvangen?

Wilt u weten wat het huren van een prive jet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

712Prive jet hurenhttps://www.firstclassaviation.nl/prive-jets/prive-jet-huren/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

Zakenreis met een prive jet bij First Class Aviation

Zakenreis met een prive jet

Met een prive jet vliegt u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming en schuift u ’s avonds gewoon weer aan bij uw gezin voor het diner.

Vakantie met een prive jet

Vakantie met een prive jet

Gaat u binnenkort een weekendje weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een prive vlucht want dan begint uw vakantie pas echt goed!

VIP Diensten prive jet huren

VIP Diensten

Alle prive jets en vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

First Class Aviation Gallery