Prive jet huren

Een prive jet huren is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, daarom is het prettig om te weten dat wij dit wél dagelijks doen. Of het nu gaat om het boeken van een zakenreis naar Genève of een prive vlucht voor een weekendje Parijs; met een prive jet reist u een stuk comfortabeler dan met een lijndienst. Daarnaast is een prive jet huren ook met afstand de meest efficiënte manier van reizen. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het vliegen met uw “eigen” prive jet zal u daarna niks anders meer willen.

Waarom alleen nog een prive jet huren?

Omdat u vertrekt via zogenaamde General Aviation Terminals waar uw privejet voor de deur klaar staat. Passagiers worden hier 15 minuten voor vertrek verwacht en ontvangen door een medewerker van First Class Aviation of de piloten. Uw bagage wordt aan boord gebracht, u neemt een verse kop koffie en kunt ontspannen aan uw zakenvlucht beginnen. Ook aan boord zal het u aan niks ontbreken, denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt met uw favoriete krant, een lekkere lunch of begint u de vlucht liever met een glas champagne?

Voordelen van een privejet

Privejet of prive jet huren bij First Class Aviation

  • Vliegen vanaf elke luchthaven (wereldwijd)
  • Vlieg naar elk vliegveld dicht bij uw bestemming
  • Vertrek via VIP Terminals speciaal voor privejets
  • U wordt pas 15 minuten voor vertrek op de luchthaven verwacht
  • U wacht niet op het vliegtuig, deze wacht voortaan op u
  • Met een privejet kunt u meerdere bestemmingen op één dag aandoen
  • Hotelovernachtingen worden vermeden
  • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
  • Honden, katten of andere huisdieren mogen in de cabine
  • Geen stress; met een prive vlucht reist u relaxt en komt u uitgerust aan

Voor iedere aanvraag een geschikt vliegtuig

First Class Aviation kan wereldwijd over elk type prive jet beschikken. Dit kan een zogenaamde light jet zijn voor een kort tripje naar Londen, een large jet voor een intercontinentale vlucht naar New York maar ook voor een modern en comfortabel turboprop vliegtuig of een airliner voor een groepsreis kunt u bij ons terecht.  Aan de hand van uw specifieke wensen zullen wij vrijblijvend de beste vliegmogelijkheden bekijken en u een op maat gemaakt voorstel toesturen.

Aanvullende VIP diensten

Naast het boeken van privejets bieden wij ook diverse aanvullende VIP diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een klaarstaande auto met chauffeur bij aankomst of geheel naar eigen wens samengestelde catering. First Class Aviation zal er alles aan doen om het u voor, tijdens, en na de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

Informatie ontvangen?

Wilt u weten wat het huren van een privejet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

712Prive jet hurenhttps://www.firstclassaviation.nl/prive-jets/prive-jet-huren/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

Zakenreis met een prive jet bij First Class Aviation

Zakenreis met een prive jet

Met een prive jet vliegt u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming en schuift u ’s avonds gewoon weer aan bij uw gezin voor het diner.

Vakantie met een prive jet

Vakantie met een prive jet

Gaat u binnenkort een weekendje weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een prive vlucht want dan begint uw vakantie pas echt goed!

VIP Diensten prive jet huren

VIP Diensten

Alle prive jets en vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

First Class Aviation Gallery