Groepsreizen en incentive reizen

“Incentive” betekent letterlijk “prikkel, stimulans” en zo is dit type groepsreizen ook bedoeld. Het gaat er met name om bijvoorbeeld voor personeel en bestaande of potentiële klanten iets speciaals te doen. Dit als prikkel om met hen voor de toekomst een nog nauwere, commerciële band te realiseren. De mogelijkheden en toepassingen voor het huren van een vliegtuig zijn legio; in principe is alles mogelijk om uw groepsreis of incentive reis tot een daverend succes te maken.

AANKLEDING VAN HET VLIEGTUIG bij uw groepsreis

Graag helpen wij u bij het bedenken en verzorgen van een “op maat gemaakte” vliegreis. Waarbij uw vlucht nog persoonlijker gemaakt kan worden door bijvoorbeeld het vliegtuig aan te kleden met headrest-covers waarop uw bedrijfslogo staat gedrukt. Desgewenst verzorgen we het totale arrangement inclusief lokaal vervoer, hotel etc. Meer hierover leest u ook bij onze VIP-Diensten.

VOORBEELDEN VAN GROEPSREIZEN EN INCENTIVE REIZEN

  • Een sponsor van een wielerploeg in de Tour de France huurt een vliegtuig en gaat met 130 genodigden op één dag heen en weer naar de finish van de Tour op de Champs Elysee.
  • Ter gelegenheid van het 100 – jarig bestaan boekt een Tilburgs familiebedrijf een incentive vlucht en gaan alle personeelsleden en hun partners – in totaal 200 passagiers – drie dagen naar Mallorca.
  • 100 gasten van Nederlandse en Belgische Volkswagen-dealers vliegen verdeeld over 2 vluchten vanaf Rotterdam Airport naar Gibraltar om daar persoonlijk kennis te maken met de nieuwe VW-Polo.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor groepsreizen en incentive reizen? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

82Groepsreizen en incentive reizenhttps://www.firstclassaviation.nl/vliegtuig-huren/groepsreizen-en-incentive-reizen/
Deel deze pagina:

First Class Aviation Gallery