Prive vliegtuig huren

Naast de verhuur van prive jets voor een zakenreis of vakantie bied First Class Aviation ook de mogelijkheid om een vliegtuig te huren voor grotere groepen. Deze groepen kunnen variëren van 10 tot wel 400 personen. Het voordeel van uw “eigen” vliegtuig huren is dat er niet gevlogen wordt volgens een vaste dienstregeling. De vlucht wordt door onze specialisten met u samengesteld en geheel op maat uitgevoerd. Denk hierbij aan het zelf kunnen kiezen van luchthavens, vertrektijden, luxe catering etc.

Een prive vliegtuig huren is vaak voordeliger

Vaak is het niet alleen leuker om met zijn allen in één vliegtuig te reizen maar ook voordeliger. Dit komt omdat u met een prive vliegtuig alle variabelen naar uw hand kunt zetten. U bepaalt zelf het gehele reisschema en heeft de keuze uit veel meer luchthavens die u dichter bij de uiteindelijke bestemming brengen. Desgewenst kan men ook meerdere bestemmingen op één dag aandoen.

Vliegtuig huren met uw eigen huisstijl

Wij helpen u graag bij het bedenken en verzorgen van een “op maat gemaakte” groepsreis. Uw vlucht kan nog persoonlijker gemaakt worden door bijvoorbeeld het vliegtuig aan te kleden met headrest-covers waarop uw bedrijfslogo staat gedrukt. Desgewenst verzorgen we het totale arrangement inclusief lokaal vervoer, hotel etc. Meer hierover leest u ook bij VIP-Diensten.

Informatie ontvangen?

Ook een prive vliegtuig huren? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

2446Prive vliegtuig hurenhttps://www.firstclassaviation.nl/vliegtuig-huren/prive-vliegtuig-huren/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

vliegtuig huren groepsreizen en incentive reizen 3

Groepsreizen en incentive reizen

“Incentive” betekent letterlijk “prikkel, stimulans” en zo is dit type groepsreizen ook bedoeld.

Wat kost het huren van een prive jet

Wat kost het huren van een vliegtuig?

Wat kost het huren van een vliegtuig, is een veel gestelde vraag maar helaas zijn hier geen standaard prijzen voor te noemen.

VIP Diensten prive jet huren

VIP-Diensten

Alle prive jets en vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

First Class Aviation Gallery