Helikopter huren

Alles over het huren van een helikopter

Een helikopter huren als ideaal vervoersmiddel? Als u snel een korte afstand wilt overbruggen en meer uit uw dag wilt halen door bijvoorbeeld de vele file’s te vermijden dan is een helikopter huren de oplossing. Een ander groot voordeel van een helikopter is dat een helikopter vanaf vrijwel iedere locatie kan vertrekken en landen waardoor u zeer flexibel bent.

Bij het plannen van een helikoptervlucht komt een hoop kijken, zoals het aanvragen van de landingsvergunningen, de locaties inspecteren etc. First Class Aviation heeft de kennis en ervaring om een helikopter op een flexibele manier in te zetten. Of het nu gaat om het huren van een helikopter voor zakelijke of privé doeleinden alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd, u maakt uw helikoptervlucht en wij doen de rest; snel, geruisloos en professioneel!

Wat zijn de voorbeelden van het huren van een helikopter?

  • Een belangrijke business meeting
  • Om na aankomst met een jet door te vliegen naar uw eindbestemming of v.v.
  • Het vervoer van VIP-gasten
  • Een rondvlucht voor uw familie of personeel
  • Het vervoer van een belangrijk pakket als vrachtvlucht
  • Als inzet bij evenementen om DJ’s en artiesten te vervoeren
  • Het uitvoeren van offshore vluchten ten behoeve van crew wissels
  • Voor foto- en videoreportages
  • Een huwelijksaanzoek of trouwvlucht

Het voordeel van een helikopter huren

Helikoptervluchten kan men zowel nationaal als internationaal boeken. Echter is het bereik van een helikopter minder ver dan dat van een vliegtuig. Een helikopter is daarom geschikter voor kortere afstanden voor binnen de landsgrenzen. Vandaar dat het een populair vervoersmiddel is voor artiesten, zakenmensen of ander soort VIP’s die vaak in een korte tijd van punt A naar punt B vervoerd moeten worden. Wanneer men een helikoptervlucht neemt, worden bovendien files, inchecktijden en wachtrijen vermeden.

Een snelle en comfortabele vlucht

Anders dan bij vliegtuigen hoeft u bij een (privé-)helikoptervlucht geen rekening te houden met wel of geen beenruimte. Een helikopter is doorgaans zo ingericht dat er genoeg comfort is tijdens de vlucht. Een helikoptervlucht is ideaal voor mensen die op een snelle, comfortabele en wellicht ook luxe manier willen reizen. Snel en doeltreffend vliegen met altijd een grandioos uitzicht: dat maakt van iedere helikoptervlucht toch nog een unieke gebeurtenis.

Een helikopter huren biedt ongekende vrijheid

Een van de voornaamste van het inschakelen van een helikopter is de snelheid en wendbaarheid van het luchtvaartuig. Een helikopter komt dan ook op plekken waar andere voertuigen niet snel zullen komen. Dit heeft er alles mee te maken dat een helikopter zowel verticaal als horizontaal kan landen en opstijgen. Zo kan een helikopter op bijna iedere (stabiele) ondergrond landen. Denk bijvoorbeeld aan het dak van een gebouw, maar ook aan festivalterrein waar niet veel ruimte is om op te stijgen. Een helikopter heeft dan ook geen ‘aanvliegroute’ en start- of landingsbaan nodig. Een helikopter stijgt direct op en landt direct waar de piloot dat wil. Met name op korte afstanden wordt er zo geen tijd verloren met landen en opstijgen, zoals dat bij een vliegtuig wel het geval is.

Meer weten over het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery