Privé vliegtuig huren

Alles over het huren van een privé vliegtuig

Gaat u reizen met een groot gezelschap? Overweeg een luxe reis met het gemak van een prive vliegtuig huren. Ontdek exclusieve opties, vliegroutes en comfortniveaus voor jouw reisbehoeften. Vergelijk tarieven, vliegtuigtypen en extra services om je ideale prive vliegtuigervaring te kiezen. Maak van je volgende reis een onvergetelijke belevenis met prive vliegtuigverhuur. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel groepsreizen en incentive reizen als vluchten voor andere doeleinden zijn wij u graag tot dienst. Een gezelschap kan bestaan uit 10 tot 400 personen en een reis kan volledig op maat worden gemaakt om aan uw wensen te voldoen. Viert uw bedrijf binnenkort een jubileum of is er een andere gelegenheid om er met een groep op uit te gaan? Een privé vliegtuig huren om op reis te gaan is de perfecte manier om dit te vieren.

Privé vliegtuig huren: geniet van de voordelen

Een vliegtuig huren neemt uiteraard veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat de reisgroep de kans krijgt om op een unieke manier te vliegen, kunt u uw ‘eigen’ vliegtuig laten vertrekken wanneer het u uitkomt. Er is geen vaste dienstregeling waar u zich aan hoeft te houden en u deelt het toestel niet met andere reizigers: dit vliegtuig is alleen voor uw gezelschap. Onze specialisten bespreken graag met u wat uw wensen zijn zodat de vlucht volledig op maat wordt gemaakt. Er wordt een plan gemaakt met luchthavens, vertrektijden, catering en de mate van luxe naar uw wens. De mogelijkheden om uw groepsreis uniek en succesvol te maken zijn eindeloos en we vertellen u graag over alle toepassingen en opties wanneer u kiest voor een vliegtuig huren bij First Class Aviation.

 • Vlieg van elke luchthaven (wereldwijd)
 • Bespaar kostbare reistijd
 • Geen wachttijden bij de luchthaven
 • Vlieg met uw eigen gezelschap
 • Uw vlucht wordt volledig naar wens ingericht

Hoe kan ik voordelig met een privé vliegtuig vliegen?

Een eigen vliegtuig huren zorgt natuurlijk voor gezellige en onvergetelijke taferelen met uw gezelschap en bovendien kan dit in sommige gevallen zelfs voordeliger zijn dan een reguliere vlucht. Zo’n eigen vliegtuig kan immers compleet worden afgestemd op uw wensen, zodat u geen onnodige landingen hoef te maken en enkel kan kiezen voor luchthavens die dicht bij de bestemming liggen. Meerdere bestemmingen op één dag is ook een mogelijkheid: u hoeft dan geen aparte vluchten te boeken die op elkaar aan moeten sluiten: met uw eigen vliegtuig plant u de reis in zoals het u het beste uitkomt. U kunt alle variabelen naar uw hand zetten wanneer u kiest voor een vliegtuig huren bij ons. Bovendien kan reizen met een privévliegtuig voordeliger zijn, wanneer u met een grote groep reist. De kosten per persoon kunnen dan zelfs lager liggen dan vliegtickets op lijnvluchten voor een vergelijkbare reis.

Maak uw vlucht uniek

Een op maat gemaakte vliegreis is een unieke manier van reizen. Wij helpen u graag met het bedenken en indelen van de reis om vervolgens alles tot in de puntjes te verzorgen. Indien gewenst kan het toestel naar wens worden aangekleed, door middel van bijvoorbeeld de plaatsing van uw bedrijfslogo op de headrest-covers. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om het complete arrangement te laten verzorgen. Uw lokale vervoer en overnachtingen worden door ons geregeld, zodat u zorgeloos op reis kunt. Een privé vliegtuig huren wordt voornamelijk gedaan door bedrijven en overheden, bijvoorbeeld voor:

 • VIP Reizen
 • Groepsreizen
 • Beursreizen
 • Congressen
 • Sportreizen
 • Incentive reizen
 • Product presentaties
 • Pers- en dealerreizen
 • Vervoer van medewerkers

Wat kost het huren van een privévliegtuig?

Voorbeelden: Wat kost het huren van een privévliegtuig? Dit is een veel gestelde vraag maar helaas zijn hier geen standaard prijzen voor te noemen. Dit komt omdat de kosten voor het huren van een privévliegtuig afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals; de te vliegen afstand, het aantal passagiers, de duur van het verblijf etc. Om u toch een goed beeld te kunnen geven van de kosten vindt u hieronder een aantal voorbeelden van door ons uitgevoerde vluchten. Het betreft indicatieprijzen maar het zal u een duidelijk beeld geven van wat het kost om een privévliegtuig te huren. De genoemde prijzen zijn all-in, dus inclusief business class catering, luchthavenbelastingen etc. Bij de grotere toestellen ziet u dat de kosten per reiziger beperkt zijn. Reizen in grote groepen kan dus goedkoop door een privévliegtuig te huren.

Voorbeeld 1 een zakenreis naar Hamburg
Prijzen privé vliegtuig huren King Air 90Type: Turboprop  
Vliegtuig: King Air 90
Aantal passagiers: 5
Route: Groningen – Hamburg – Groningen
Aantal dagen: 1
Kosten € 7.000,-

Voorbeeld 2 een zakenreis naar Zurich
Prijzen privé vliegtuig huren Citation MustangType: Light jet 
Vliegtuig: Citation Mustang
Aantal passagiers: 4
Route: Amsterdam – Zurich – Amsterdam
Aantal dagen: 1
Kosten € 8.500,-

Voorbeeld 3 een korte vakantie naar Nice
Prijzen privé vliegtuig huren Citation CJ2Type: Small jet 
Vliegtuig: Citation CJ2
Aantal passagiers: 6
Route: Eindhoven – Nice – Eindhoven
Aantal dagen: 3
Kosten € 14.000,-

Voorbeeld 4 een week vakantie op Ibiza
Prijzen privé vliegtuig huren Citation XLSType: Midsize jet 
Vliegtuig: Citation XLS
Aantal passagiers: 8
Route: Rotterdam – Ibiza – Rotterdam
Aantal dagen: 7
Kosten € 27.000,-

Voorbeeld 5 een weekend naar New York
Prijzen privé vliegtuig huren Falcon 900Type: Large jet 
Vliegtuig: Falcon 900
Aantal passagiers: 10
Route: Brussel – New York – Brussel
Aantal dagen: 3
Kosten € 92.500,-

Voorbeeld 6 een groepsreis naar Kopenhagen
Kosten privé vliegtuig huren Fokker 50Type: Regional aircraft 
Vliegtuig: Fokker 50
Aantal passagiers: 50
Route: Rotterdam – Kopenhagen – Rotterdam
Aantal dagen: 2
Kosten € 24.000,-

Voorbeeld 7 een groepsreis naar Stockholm
Kosten privé vliegtuig huren Boeing 737-800Type: Airliner 
Vliegtuig: Boeing 737-800
Aantal passagiers: 180
Route: Amsterdam – Stockholm – Amsterdam
Aantal dagen: 2
Kosten € 72.500,-

Onze vliegtuigen zijn ook beschikbaar voor andere doeleinden, zoals voor ambulancevluchten of vrachtvluchten. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende chartervluchten en zorgen er graag voor dat u snel en veilig naar elke bestemming vliegt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een privé vliegtuig huren? U kunt contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen 24 uur geven we u een passende prijsindicatie of een eventuele offerte. Voor een prijsindicatie met spoed kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken via 040 235 04 50. Wij voorzien u dan direct van informatie.

Lees hier meer over

vliegtuig huren groepsreizen en incentive reizen 3

Groepsreizen en incentive reizen

“Incentive” betekent letterlijk “prikkel, stimulans” en zo is dit type groepsreizen ook bedoeld.

Privé vrachtvluchten

Vrachtvluchten

Soms bieden de gebruikelijke lijndiensten geen mogelijkheid om bijvoorbeeld een onderdeel of belangrijke document snel te vervoeren.

Ambulancevluchten privé vliegtuig

Ambulancevluchten

Ambulancevluchten worden uitgevoerd met een daarvoor speciaal ingericht ambulancevliegtuig.

First Class Aviation Gallery