Een groepsreis naar een sportevenement

Staat het nog steeds op uw wensenlijst om eens live bij een Grand Slam aanwezig te zijn? Of om Max Verstappen te zien schitteren tijdens een Formule 1 wedstrijd? Dit zijn unieke gelegenheden voor een groepseis naar een sportevenement. Maak er een onvergetelijke beleving van door uw gezelschap van alle gemakken te voorzien. Reis bijvoorbeeld met een eigen vliegtuig naar de plaats van bestemming.

De voordelen van een eigen vliegtuig

Als u met een groep op pad gaat – dit kan al vanaf 2 tot 4 personen – biedt het vele voordelen om een vliegtuig te huren. Het plezier begint niet pas bij de aankomst op de bestemming. U komt aan op de luchthaven en vanaf dat moment geniet u al meteen van comfort en luxe door de ontvangst in een exclusieve ruimte voor u en uw gasten. Uw vliegtuig vertrekt op het moment dat u zelf wilt. U hoeft dus geen rekening te houden met vertrektijden en andere passagiers. Het vliegtuig is uitsluitend voor uw eigen gezelschap. Op basis van uw wensen wordt een plan op maat gemaakt. Voor de catering bijvoorbeeld, dit wordt volledig naar uw voorkeur verzorgd.

Groepsreis naar een sportevenement

Welke sportevenementen zijn leuk met een groep? De onderstaande opties vallen bijna altijd goed in de smaak.

Tennis

Het bijwonen van een Grand Slam toernooi is uniek om mee te maken. Voor veel tennisliefhebbers is het een bucket list item. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Wimbledon of Roland Garros. Een fantastische groepsreis naar een sportevenement. De sfeer en de spanning meemaken tijdens zo’n evenement is waanzinnig om te ervaren. Met uw eigen vliegtuig bent u binnen de kortste tijd op uw bestemming. Verblijf een weekend of een midweek op de plaats van bestemming, net wat u wilt. Na afloop van het evenement vliegt u volledig in stijl terug naar huis.

Voetbal

Een wedstrijd meemaken van bijvoorbeeld Real Madrid of AC Milan? Het bijwonen van een voetbalwedstrijd is al jarenlang geliefd als groepsreis naar een sportevenement. En niet voor niets. Het is een ideale mogelijkheid voor een kort bezoek van één of twee dagen. Of blijf een paar dagen langer en combineer het met een bezoek aan een van deze prachtige steden. Met een eigen gehuurd vliegtuig heeft u alle touwtjes zelf in handen. U bepaalt waar u heen gaat en op welke tijden u vertrekt. Om uw voetbal trip nog specialer te maken is het ook mogelijk om in samenwerking met XPRNCS bijvoorbeeld een eigen skybox te huren in Camp Nou.

Formule 1

Wilt u met uw gezelschap toekijken terwijl Max Verstappen over het Formule 1 circuit scheurt? Ook dit is een populaire optie voor een groepsreis naar een sportevenement. Laat uw gezelschap kennis maken met de Formule 1 sport. Voorzie ze van alle gemakken door er gezamenlijk naartoe te vliegen. Reis in stijl en kies voor een luxe diner onderweg. Uw gasten vergeten dit reisje nooit meer!

First Class Aviation Gallery