Groepsreizen en incentive reizen

Bij First Class Aviation heeft u de mogelijkheden om vliegtuig te boeken voor grotere groepen. Deze kunnen variëren van 10 tot wel 400 personen. Het voordeel van uw “eigen” vliegtuig huren is dat er niet gevlogen wordt volgens een vaste dienstregeling. De vlucht wordt door onze specialisten met u samengesteld en geheel op maat uitgevoerd. Denk hierbij aan het zelf kunnen kiezen van luchthavens, vertrektijden, luxe catering etc.  De mogelijkheden en toepassingen voor het huren van een vliegtuig zijn legio; in principe is alles mogelijk om uw groepsreis of incentive reis tot een daverend succes te maken.

EEN PRIVÉ VLIEGTUIG HUREN IS VAAK VOORDELIGER

Vaak is het niet alleen leuker om met zijn allen in één vliegtuig te reizen maar ook voordeliger. Dit komt omdat u met een privévliegtuig alle variabelen naar uw hand kunt zetten. U bepaalt zelf het gehele reisschema en heeft de keuze uit veel meer luchthavens die u dichter bij de uiteindelijke bestemming brengen. Desgewenst kan men ook meerdere bestemmingen op één dag aandoen.

AANKLEDING VAN HET VLIEGTUIG BIJ UW GROEPSREIS

Graag helpen wij u bij het bedenken en verzorgen van een “op maat gemaakte” vliegreis. Waarbij uw vlucht nog persoonlijker gemaakt kan worden door bijvoorbeeld het vliegtuig aan te kleden met headrest-covers waarop uw bedrijfslogo staat gedrukt. Desgewenst verzorgen we het totale arrangement inclusief lokaal vervoer, hotel etc. Meer hierover leest u ook bij onze VIP-Diensten.

VOORBEELDEN VAN GROEPSREIZEN EN INCENTIVE REIZEN

  • Een sponsor van een wielerploeg in de Tour de France huurt een vliegtuig en gaat met 130 genodigden op één dag heen en weer naar de finish van de Tour op de Champs Elysee.
  • Ter gelegenheid van het 100 – jarig bestaan boekt een Tilburgs familiebedrijf een incentive vlucht en gaan alle personeelsleden en hun partners – in totaal 200 passagiers – drie dagen naar Mallorca.
  • 100 gasten van Nederlandse en Belgische Volkswagen-dealers vliegen verdeeld over 2 vluchten vanaf Rotterdam Airport naar Gibraltar om daar persoonlijk kennis te maken met de nieuwe VW-Polo.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor groepsreizen en incentive reizen? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery