Chartervlucht boeken

Wilt u een chartervlucht boeken voor een groepsreis? Dan zijn wij graag uw partner en specialist met ruim 25 jaar ervaring. Wereldwijd hebben wij honderden chartervluchten uitgevoerd. Variërend in groepen van 10 tot 500 personen, zodat wij u veilig en snel naar elke bestemming vliegen.

Of het nu gaat om een chartervlucht voor uw bedrijf dat 10 jaar bestaat of een privé aangelegenheid zoals een bruiloft. Elke chartervlucht zullen wij geheel naar uw wensen samenstellen zolang het uiteraard veilig is en luchtvaarttechnisch toegestaan. U profiteert van maximaal comfort, in combinatie met privacy en flexibiliteit zoals u die nog nooit heeft ervaren. Vliegtuigen huren doet u dus bij First Class Aviation.

Chartervlucht boeken met aanvullende VIP diensten

Uiteraard is onze “standaard” service “First Class” maar daarnaast leveren we ook diverse aanvullende diensten voor uw groepsreis. Denk hierbij aan extra luxe catering geheel aangepast naar eigen wens. Een VIP behandeling op de diverse luchthavens, het verzorgen van parkeerkaarten, goodies voor aan boord met uw logo etc. Meer hierover vindt u ook bij onze VIP diensten.

Voorbeelden van uitgevoerde chartervluchten

  • Een auto importeur vliegt met 150 gasten naar München om daar een nieuw model te introduceren.
  • Voor het 10-jarig jubileum van een bedrijf organiseerden wij een chartervlucht naar Glasgow met 50 passagiers.
  • Een echtpaar gaat trouwen in Jerez en om hun 85 vrienden en familieleden in te vliegen wordt bij First Class Aviation een chartervliegtuig gehuurd.
  • Voor een grote speler in de gas en olie industrie wordt een serie chartervluchten uitgevoerd om per vlucht 18 medewerkers op en neer te vliegen naar Kopenhagen.

INFORMATIE ONTVANGEN OVER GROEPSREIZEN?

Wilt u weten wat een chartervlucht gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery