Zakenreis met een privé jet

Wilt u alleen, met medewerkers of wellicht een aantal relaties naar een vergadering of beurs vliegen? Een zakenreis met een privé jet zorgt ervoor dat u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming vliegt en u ’s avonds gewoon weer thuis aanschuift bij uw gezin voor het diner.

Een zakenreis met een privé jet betekent tijd besparen en plezierig reizen

U kunt met een privé jet veel tijd besparen door de korte check-in tijd, directe vluchten en omdat u meerdere bestemmingen in een korte tijd aan kunt doen. Daarbij reist u op een plezierige manier, geniet u aan boord bijvoorbeeld van een lekkere lunch en komt u uitgerust aan op de plaats van bestemming. Hier staat desgewenst een auto met chauffeur klaar om u direct naar uw afspraak te brengen.

Optimale flexibiliteit met zakenreizen

Is uw vergadering eerder afgelopen of erger nog flink uitgelopen, geen probleem. U hoeft niet langer te wachten op het vliegtuig, deze wacht voortaan op u.

Voorbeelden van zakenreizen met een privé jet

  • In een privé jet vliegt u ’s morgens naar Luxemburg, u haalt daar twee managementleden op en vliegt vervolgens door naar Lyon voor een belangrijke afspraak. Aan boord spreekt u met uw collega’s nog even de laatste details door.
  • Vanwege een productintroductie huurt u een privé jet om in een aantal dagen diverse steden door heel Europa aan te doen om het product “live” te lanceren. Uw privé jet is bedrukt met stickers van het te lanceren product om op deze manier extra exposure te creëren.
  • Vanwege een fabrieksbezoek vliegt u met een aantal directieleden in één dag op en neer naar Gdansk.

Informatie ontvangen?

Wilt u weten wat een zakenreis met een privé jet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery