Privé jet naar Dubai

Door met een privé jet van First Class Aviation naar Dubai te vliegen ervaart u deze stad op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden. Wij nodigen u uit om de weelde en pracht van de wereldberoemde stad Dubai te ervaren met onze ongeëvenaarde luxe vliegervaring, beschikbaar vanaf elke gewenste luchthaven. We brengen luxe en comfort naar nieuwe hoogten, terwijl we u begeleiden op uw reis naar een van ’s werelds meest opwindende bestemmingen. Een privé jet naar Dubai die van alle gemakken voorzien is, boekt u bij First Class Aviation!

Een onvergetelijke ervaring: met een privé jet naar Dubai

Bent u iemand die van luxe reizen houdt? Dan zal reizen met een commerciële lijnvlucht waarschijnlijk niet aan uw verwachtingen voldoen. Het ware genot van reizen ontdekt u pas echt wanneer u kiest voor een privé jet. Hoewel het huren van een privé jet misschien niet iets is wat u dagelijks doet, is het absoluut een ervaring die u minstens een keer in uw leven wilt meemaken.

Een vlucht afgestemd op uw wensen

Na uw eerste vlucht in een privé jet zult u merken dat u nooit meer anders wilt. U vertrekt vanaf een luchthaven bij u in de buurt en landt op een vliegveld in Dubai, waar u eventueel slechts een korte afstand hoeft af te leggen om uw eindbestemming te bereiken. U bepaalt zelf het vertrektijdstip, en gedurende de hele reis wordt u verwend door het professionele cabinepersoneel.

Ontdek onze diverse VIP-diensten

Heeft u interesse in een privévlucht naar Dubai, maar ligt uw definitieve bestemming iets verder weg? Geen zorgen, met een privévliegtuig heeft u de vrijheid om te vertrekken en landen op een luchthaven van uw keuze. U bent niet gebonden aan strikte schema’s zoals die van grote luchtvaartmaatschappijen, en met kleine vliegtuigen kunt u zelfs op luchthavens met beperkte faciliteiten landen. Dit betekent dat u rechtstreeks naar een luchthaven in de buurt van uw eindbestemming kunt vliegen, zonder de noodzaak van een lange autorit vanaf het vliegveld.

Een reis met een privé jet naar Dubai wordt volledig afgestemd op uw wensen. U heeft de vrijheid om het type vliegtuig, de vertrektijd en eventuele VIP-diensten te kiezen. Indien gewenst kunnen wij ook het vervolgvervoer regelen, zoals een privéchauffeur of helikopter.

In luxe reizen met een privé jet naar Dubai

First Class Aviation beschikt over een vloot met diverse toestellen, zodat we altijd een passend toestel voor uw vliegreis naar Dubai kunnen aanbieden. Onze specialisten bespreken graag met u wat uw wensen zijn zodat de reis volledig op maat wordt gemaakt. Er wordt een plan gemaakt met luchthavens, vertrektijden, catering en de mate van luxe naar wens. De mogelijkheden om uw reis uniek en succesvol te maken zijn eindeloos.

Vraag direct een offerte of prijsindicatie aan

Wilt u weten wat het kost om met een privé jet naar Dubai te vliegen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij sturen u binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50. In dit geval informeren we u direct.

First Class Aviation Gallery