Privé jet huren

Een privé jet huren is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet, daarom is het prettig om te weten dat wij dit wél dagelijks doen. Of het nu gaat om het boeken van een zakenreis naar Genève of een luxe privé vlucht voor een weekendje Parijs; met een privé jet reist u een stuk comfortabeler dan met een lijndienst. Daarnaast is vliegen met een privé jet ook met afstand de meest efficiënte manier van reizen. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het vliegen met uw “eigen” privé jet zal u daarna niks anders meer willen.

PRIVÉ JET HUREN: FLEXIBEL EN EFFICIËNT REIZEN

Het grootste voordeel van een privé jet huren is dat u flexibel en efficiënt reist. U kunt zelf kiezen wanneer en waar u naartoe vliegt. U bent namelijk niet gebonden aan vaste vliegtijden en bestemmingen zoals bij lijndiensten. Met uw eigen gehuurde privé jet kunt u wereldwijd vliegen vanaf elke luchthaven en hoeft u pas 15 minuten voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Op deze manier vliegt u altijd vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven en bespaart u kostbare reistijd in de auto. Daarnaast bespaart u ook veel tijd doordat u niet al uren voor vertrek op een luchthaven aanwezig hoeft te zijn, vooral op zakelijk vlak is dit een groot voordeel. U wacht niet meer op het vliegtuig, uw privé jet wacht voortaan op u!

REIZEN IN ALLE LUXE EN COMFORT

Vliegen met een privé jet, naar bijvoorbeeld Parijs, Ibiza of Londen, is niet alleen efficiënt maar ook zeer comfortabel. Omdat u alleen aan boord bent met uw eigen gezelschap heeft u geen last van andere medepassagiers. Daarnaast beschikken privé jets over comfortabele stoelen en heeft u de ruimte om tijdens het vliegen te doen wat u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld in alle rust uw vergadering voorbereiden maar ook een goede film kijken of romantisch dineren met uw partner behoort tot de mogelijkheden. Bovendien met een privé vliegtuig reist u altijd in stijl.

STELT U ZICH EENS VOOR

Op het gemak vertrekt u vanuit thuis of uw kantoor naar het vliegveld. Bij aankomst op het vliegveld parkeert u de auto direct voor de General Aviation Terminal. Dit is de VIP-Terminal waar vandaan uw privé jet vertrekt. Hier wordt u ontvangen door een medewerker van First Class Aviation of de piloten. Uw bagage wordt aan boord gebracht, u neemt een verse kop koffie en kunt ontspannen aan uw zakenreis of vakantie beginnen. Ook aan boord zal het u aan niks ontbreken, denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt met uw favoriete krant, een lekkere lunch of begint u de vlucht liever met een glas champagne?

EEN PRIVÉ JET HUREN MET AANVULLENDE VIP DIENSTEN

Naast het boeken van privé jets bieden wij ook diverse aanvullende VIP diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een klaarstaande auto met chauffeur bij aankomst of geheel naar eigen wens samengestelde catering. Heeft u iets te vieren dan zorgen we dat er een lekker taartje aan boord is. Heeft u een ander verzoek? Laat het ons dan weten, First Class Aviation zal er alles aan doen om het u voor, tijdens, en na de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

VOOR IEDERE AANVRAAG EEN GESCHIKTE JET

First Class Aviation kan wereldwijd over elk type privé jet beschikken. Dit kan een zogenaamde light jet zijn voor een kort tripje naar Londen, een large jet voor een intercontinentale vlucht naar New York maar ook voor een modern en comfortabel turboprop vliegtuig kunt u bij ons terecht.  Aan de hand van uw specifieke wensen zullen wij vrijblijvend de beste vliegmogelijkheden bekijken en u een op maat gemaakt voorstel toesturen.

VEILIGHEID EN PRIVÉ JETS

Veiligheid staat bij First Class Aviation altijd voorop. Wij werken dan ook enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. U vliegt altijd met uitstekend onderhouden privé jets en de professionele piloten beschikken over zeer veel ervaring. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel aan boord stappen want onze moderne vliegtuigen en ervaren piloten zorgen ervoor dat u veilig en snel op de plaats van bestemming aankomt.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN PRIVÉ JET?

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals; het type vliegtuig, aantal passagiers, te vliegen afstand en de duur van het verblijf. Dit zorgt ervoor dat er niet direct standaard prijzen genoemd kunnen worden voor het huren van een privé jet maar om u toch een idee te kunnen geven van de kosten vindt u hier een aantal voorbeelden van eerder door ons uitgevoerde vluchten.

Een privéjet huren – de voordelen op een rijtjePrivé jet huren familie

 • Vliegen vanaf elke luchthaven (wereldwijd)
 • Vlieg naar elk vliegveld dichtbij uw bestemming en bespaar kostbare reistijd
 • Vertrek via VIP Terminals speciaal voor privéjets
 • U wordt pas 15 minuten voor vertrek op de luchthaven verwacht
 • U wacht niet op het vliegtuig, deze wacht voortaan op u
 • Met een privéjet kunt u meerdere bestemmingen op één dag aandoen
 • U bent alleen aan boord met uw eigen gezelschap
 • Hotelovernachtingen worden vermeden
 • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
 • Honden, katten of andere huisdieren mogen in de cabine
 • Geen stress; met een privéjet reist u relaxt en komt u uitgerust aan

Informatie ontvangen?

Wilt u weten wat een privé jet huren kost? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

712Privé jet hurenhttps://www.firstclassaviation.nl/prive-jet-huren/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

Zakenreis met een privé jet

Zakenreis met een privé jet

Met een privé jet vliegt u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming en schuift u ’s avonds gewoon weer aan bij uw gezin voor het diner.

Vakantie met een privé jet

Op vakantie met een privé jet

Gaat u binnenkort een weekendje weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een privé jet want dan begint uw vakantie pas echt goed!

Wat kost een privé jet huren bij First Class Aviation

Wat kost het huren van een privé jet?

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een privé jet? Hier vindt u een aantal voorbeelden van eerder uitgevoerde vluchten.

First Class Aviation Gallery