Wat kost het huren van een privé jet?

First Class Aviation biedt u de mogelijkheid om met uw “eigen” privé jet te reizen in ongekende luxe maar wat kost een privé jet huren eigenlijk? Over de kosten vertellen wij u later meer, eerst wat meer over de voordelen.

De voordelen

De flexibiliteit en privacy die u heeft met een privé jet maken reizen een stuk aangenamer. Geen lange check-in tijden, u kunt meerdere bestemmingen op één dag aandoen en vertraging daar hebben wij nog nooit van gehoord. Wilt u aan boord uw vergadering nog even voorbereiden of  genieten van een heerlijke lunch voordat u op de plaats van bestemming aankomt? Het is allemaal mogelijk. Of het nu gaat om een zakenreis naar een belangrijke meeting of om privé vlucht naar uw favoriete vakantie bestemming First Class Aviation biedt u een totaal service waarbij alles door ons wordt verzorgd zowel voor, tijdens en na de vlucht. We vliegen u als een VIP door heel Europa of verder.

Wat zijn de kosten?

Helaas zijn hier geen standaard prijzen voor te noemen. Dit komt omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals; de te vliegen afstand, het aantal passagiers, de duur van het verblijf, het type toestel etc. Maar om u toch een beeld te geven van de kosten vindt u hieronder een aantal voorbeelden van eerder door ons uitgevoerde vluchten. De genoemde prijzen zijn indicatieprijzen en inclusief alle operationele kosten zoals business class catering, luchthavenbelastingen, passagiers taxes etc.

 

Voorbeeld 1 een zakenreis naar Genève:

Citation CJ2 zakenreis met een privé jetType privé jet: Small jet
Vliegtuig: Citation CJ2
Aantal passagiers: 6
Route: Amsterdam – Genève – Amsterdam
Vliegtijd 1 uur en 25 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 1 (0 nachten)
Kosten € 11.000,-

 

Voorbeeld 2 een privé vlucht voor de zomervakantie naar Malaga:

Citation XLS privé jet zomervakantieType privé jet: Midsize jet
Vliegtuig: Citation XLS
Aantal passagiers: 7
Route: Eindhoven – Malaga – Eindhoven
Vliegtijd 2 uur en 40 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 8 (7 nachten)
Kosten € 32.000,-

 

Voorbeeld 3 een privé vlucht voor de wintersportvakantie naar St. Gallen:

Challenger 604 privé jet wintersportType privé jet: Large jet
Vliegtuig: Challenger 604
Aantal passagiers: 12
Route: Rotterdam – St. Gallen – Rotterdam
Vliegtijd 1 uur en 10 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 3 (2 nachten)
Kosten € 28.500,-

Informatie ontvangen?

Wat kost een privé jet huren voor uw bestemming? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

2671Wat kost het huren van een privé jet?https://www.firstclassaviation.nl/prive-jet-huren/kosten/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

Zakenreis met een privé jet

Zakenreis met een privé jet

Met een privé jet vliegt u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming en schuift u ’s avonds gewoon weer aan bij uw gezin voor het diner.

Vakantie met een privé jet

Op vakantie met een privé jet

Gaat u binnenkort een weekendje weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een privé jet want dan begint uw vakantie pas echt goed!

VIP Diensten

Vip diensten

Alle privé jets en vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

First Class Aviation Gallery