Wat kost een privejet huren?

First Class Aviation biedt u de mogelijkheid om met uw “eigen” privé jet te reizen in ongekende luxe maar wat kost een privejet huren eigenlijk? Over de kosten vertellen wij u later meer, eerst wat meer over de voordelen.

De voordelen van een privé jet

De flexibiliteit en privacy die u heeft met een prive jet maken reizen een stuk aangenamer. Geen lange check-in tijden, u kunt meerdere bestemmingen op één dag aandoen en vertraging daar hebben wij nog nooit van gehoord. Wilt u aan boord uw vergadering nog even voorbereiden of  genieten van een heerlijke lunch voordat u op de plaats van bestemming aankomt? Het is allemaal mogelijk. Of het nu gaat om een zakenreis naar een belangrijke meeting of om privevlucht naar uw favoriete vakantie bestemming First Class Aviation biedt u een totaal service waarbij alles door ons wordt verzorgd zowel voor, tijdens en na de vlucht. We vliegen u als een VIP door heel Europa of verder.

Wat kost een privejet huren?

Helaas zijn hier geen standaard prijzen voor te noemen. Dit komt omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals; de te vliegen afstand, het aantal passagiers, de duur van het verblijf, het type toestel etc. Maar om u toch een beeld te geven van de kosten vindt u hieronder een aantal voorbeelden van eerder door ons uitgevoerde vluchten. De genoemde prijzen zijn indicatieprijzen en inclusief alle operationele kosten zoals business class catering, luchthavenbelastingen, passagiers taxes etc.

 

Voorbeeld 1 een zakenreis naar Genève:
Citation CJ2 zakenreis met een privejet
Type prive jet: Small jet
Vliegtuig: Citation CJ2
Aantal passagiers: 6
Route: Amsterdam – Genève – Amsterdam
Vliegtijd 1 uur en 25 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 1 (0 nachten)
Kosten € 11.000,-

 

Voorbeeld 2 een privevlucht voor de zomervakantie naar Malaga:
Citation XLS privéjet zomervakantie
Type privéjet: Midsize jet
Vliegtuig: Citation XLS
Aantal passagiers: 7
Route: Eindhoven – Malaga – Eindhoven
Vliegtijd 2 uur en 40 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 8 (7 nachten)
Kosten € 32.000,-

 

Voorbeeld 3 een privevlucht voor de wintersportvakantie naar St. Gallen:
Challenger 604 privé jet wintersport
Type privé jet: Large jet
Vliegtuig: Challenger 604
Aantal passagiers: 12
Route: Rotterdam – St. Gallen – Rotterdam
Vliegtijd 1 uur en 10 minuten per enkele reis
Aantal dagen: 3 (2 nachten)
Kosten € 28.500,-

 

Informatie ontvangen?

Wat kost een privejet huren voor uw bestemming? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

2671Wat kost een privejet huren?https://www.firstclassaviation.nl/prive-jet-huren/kosten/
Deel deze pagina:

Lees hier meer over

Zakenreis met een prive jet bij First Class Aviation

ZAKENREIS MET EEN PRIVE JET

Met een prive jet vliegt u snel en comfortabel naar iedere (Europese) bestemming en schuift u ’s avonds gewoon weer aan bij uw gezin voor het diner.

Vakantie met een prive jet

VAKANTIE MET EEN PRIVE JET

Gaat u binnenkort een weekendje weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een prive vlucht want dan begint uw vakantie pas echt goed!

VIP Diensten prive jet huren

VIP DIENSTEN

Alle prive jets en vliegtuigen van First Class Aviation vertrekken onder persoonlijke begeleiding van één van onze medewerkers.

First Class Aviation Gallery