Privé vliegen Schiphol

Schiphol is de grootste en populairste luchthaven van Nederland. Dit geldt niet alleen voor lijndienstvluchten, maar ook de meeste gehuurde privé jets die vanuit Nederland vertrekken en naar Nederland vliegen maken gebruik van Schiphol Amsterdam Airport.

Schiphol Airport Amsterdam

Schiphol is een luchthaven die dagelijks veel reizigers telt. Constant zijn er vliegtuigen aan het landen en opstijgen: het luchtverkeer is er druk. Maar niet alleen de lucht zit vol, ook de luchthaven zelf is behoorlijk drukbezocht. De rijen voor de douane en de check-in kunnen oplopen tot uren wachttijd, waardoor passagiers genoodzaakt zijn om een aantal uren voor het boarden al aanwezig te zijn. Gelukkig is dit niet het geval bij privé vliegen vanaf Schiphol.

Een groot voordeel van privé vliegen op Schiphol Airport Amsterdam is tijdswinst

Alle privé jets die vanaf Schiphol vertrekken, maken gebruik van een speciale VIP-Terminal op Schiphol-Oost. Een voordeel hiervan is onder andere het feit dat u dichtbij kunt parkeren. Bovendien wordt u ontvangen in een luxe lounge met een verse kop koffie. Omdat u niet langs een drukke douane en bagage inname hoeft, is het niet nodig om vroeg op het vliegveld aanwezig te zijn voor check-in. Het vliegtuig staat voor de deur voor u klaar, en uw bagage wordt aan boord gebracht. Binnen 15 minuten zit u aan boord van uw privé jet, klaar om te vertrekken.

Andere populaire luchthavens in Nederland

Naast Schiphol in Amsterdam zijn ook Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport populaire luchthavens om vanaf te vliegen met een privé jet. Deze luchthavens beschikken ook over een VIP-Terminal, zodat u optimaal van uw kostbare tijd gebruik kunt maken. Kleinere vliegvelden zoals Maastricht-Aachen Airport, Groningen-Eelde Airport en Lelystad Airport behoren ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u altijd vliegen vanaf een luchthaven bij u in de buurt. Dat scheelt weer reistijd!

Informatie ontvangen?

Meer weten over het vliegen met een privé jet vanaf Schiphol Amsterdam Airport? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery