Met een privé jet op wintersport

Wilt u met een privé jet op vakantie naar de wintersport locatie van uw dromen? Dan is First Class Aviation uw partner en specialist!

Vlieg met een privé jet en geniet langer op de piste

Het wintersport seizoen keert ieder jaar weer terug; vliegt u dit jaar met een privé jet naar uw wintersportbestemming? U geniet dan onder andere langer van uw vakantie. Eén van de vele voordelen van een privé jet huren is namelijk dat we u dichterbij uw uiteindelijke bestemming kunnen brengen waardoor u langer kunt skiën. Veel skigebieden hebben immers kleine luchthavens in de buurt van uw uiteindelijke bestemming die niet gebruikt worden door lijndienstmaatschappijen. Met een regulier passagiersvliegtuig landt u dus ver weg, waardoor u veel reistijd kwijt bent om op de uiteindelijke skibestemming te komen. Doormiddel van een privé jet die in de buurt landt kunt u uren reistijd besparen en deze tijd op de piste besteden.

Het comfort van een privé jet op wintersport

Naast het feit dat een privé jet in de buurt kan landen en u zo veel reiskosten bespaart, zijn er nog veel meer voordelen die deze manier van reizen aantrekkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het gepaste comfort, de overheerlijke catering en de korte check-in tijd op het vliegveld. U heeft geen last van medereizigers, vertragingen, lange wachttijden, drukte en kans op verloren bagage.

Landt op kleinere luchthavens dichtbij het skigebied

Populaire privé jet bestemmingen voor de wintersport zijn bijvoorbeeld; Courchevel, Altenrhein, Sion, Innsbruck en Salzburg. First Class Aviation staat stand-by om u naar uw skibestemming te vliegen, indien gewenst met een aanvullende transfer per auto met chauffeur of helikopter. Zo kunt u snel en zorgeloos op uw eindbestemming geraken. En de terugreis is net zo makkelijk.

Interesse?

Wilt u ook met een privé jet op vakantie naar de wintersport? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons formulier invullen. Binnen 24 uur kunt u antwoord van ons verwachten met daarin een prijsindicatie of eventueel een offerte. Voor een directe prijsindicatie kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op 040 235 04 50. Wij informeren u in dat geval direct.

First Class Aviation Gallery