Privé jet naar Parijs

Een weekend Parijs met een privé jet? Geniet van een heerlijk romantisch weekend in de stad van de liefde, wandel over de Champs-Élysées en kus elkaar onder de Eiffeltoren. Door te vliegen met een privé jet staat u binnen anderhalf uur in Parijs zonder vertragingen, lange rijen bij het inchecken en gedoe met bagage. Aan boord drinkt u een heerlijk glas champagne en desgewenst staat er een chauffeur klaar om u direct naar uw hotel te brengen. Beter kan uw weekend toch niet beginnen?!

Parijs Le Bourget Airport speciaal voor privé jets

Er zijn diverse luchthavens in en rondom Parijs. De belangrijkste luchthaven van Parijs is Charles de Gaulle, andere luchthavens zijn Aéroport Parijs Orly en Parijs Le Bourget. Le Bourget Airport is de privé jet luchthaven van Parijs. Bijna elk privé vliegtuig land en vertrekt dan ook vanaf deze luchthaven. Niet voor niks is Parijs Le Bourget de drukste prive jet luchthaven van Europa. De luchthaven beschikt over diverse VIP-Terminals en heeft alle faciliteiten die nodig zijn om privé jets en haar passagiers perfect te bedienen

Privé jet Parijs: maak uw weekend speciaal

Graag denken de medewerkers van First Class Aviation met u mee om van uw weekend iets speciaals te maken. Bijvoorbeeld door als verassing uw partner op te halen met een limousine of wellicht heeft u grotere plannen zoals een huwelijksaanzoek in Parijs of tijdens uw privé vlucht? Maak het ons kenbaar en samen met u maken we er een onvergetelijke vlucht van.

Andere populaire bestemmingen

New York, Londen, Wenen, Barcelona, Madrid, Praag, Berlijn, Rome, Milaan, Stockholm, Kopenhagen, Valencia, Ibiza, Genève, Edinburgh, Innsbruck, Salzburg, Boedapest, Lissabon, Athene, Venetië, Moskou, Krakau, Alicante, Malaga (Marbella), Dublin en nog vele steden meer.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u weten wat een weekend Parijs met een privé jet gaat kosten of liever vliegen naar een andere bestemming? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende vofferte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery