Prive jet kopen

Wilt u als bedrijf of particulier een prive jet kopen en weten wat dit gaat kosten? Dan bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres. Of het nu gaat om het kopen of leasen van een privé jet, door jarenlange ervaring en goede contacten met fabrikanten en gespecialiseerde financieringsinstellingen kennen we de markt als geen ander. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het wereldwijde aanbod van nieuwe en gebruikte te kopen privé jets.

Wij zullen aan de hand van uw specifieke eisen graag een op maat gemaakt advies opstellen c.q. bemiddelen bij de aanschaf van het door u gekozen prive vliegtuig. Dit geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Na een prive jet kopen houdt het niet op

Natuurlijk houdt onze dienstverlening niet op na de aanschaf. Een goed management is van het grootste belang om een professionele en veilige vluchtuitvoering te waarborgen alsmede om de maximale waarde van uw prive jet te behouden.

Het optimaliseren van een vliegtuigexploitatie is echter een specialistisch iets want iedere eigenaar heeft zijn eigen criteria. Wilt u bijvoorbeeld alleen zelf met uw prive jet vliegen of mag het toestel buiten uw eigen vluchten ook voor derden ingezet worden om een compensatie in uw vaste kosten te realiseren?

First Class Aviation heeft de kennis, ervaring en contacten in huis om het operationeel, technisch en commercieel management van uw prive jet geruisloos voor u uit te voeren, volgens het principe; u het plezier, wij het werk!

Liever een privéjet huren in plaats van direct vaste kosten?

Wilt u niet direct een privéjet kopen maar wel alle voordelen van een “eigen” privévliegtuig ervaren? First Class Aviation heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van privejets. Wij zullen u graag aan boord verwelkomen.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen of huren van een prive jet? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

71Prive jet kopenhttps://www.firstclassaviation.nl/prive-jet-kopen/
Deel deze pagina:

First Class Aviation Gallery