Privé jet kopen

Waarom een privé jet kopen?

Wilt u als bedrijf of particulier een privé jet kopen en bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Dan bent u bij First Class Aviation aan het juiste adres. Of het nu gaat om het kopen of leasen van een privéjet, door jarenlange ervaring en goede contacten met fabrikanten en gespecialiseerde financieringsinstellingen kennen we de markt als geen ander. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het wereldwijde aanbod van nieuwe en gebruikte te kopen privé jets.

Wij zullen aan de hand van uw specifieke eisen graag een op maat gemaakt advies opstellen c.q. bemiddelen bij de aanschaf van het door u gekozen privé vliegtuig. Dit geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Na een privé jet kopen houdt het niet op

Natuurlijk houdt onze dienstverlening niet op na de aanschaf. Een goed management is van het grootste belang om een professionele en veilige vluchtuitvoering te waarborgen alsmede om de maximale waarde van uw privéjet te behouden.

Het optimaliseren van een vliegtuigexploitatie is echter een specialistisch iets want iedere eigenaar heeft zijn eigen criteria. Wilt u bijvoorbeeld alleen zelf met uw privé jet vliegen of mag het toestel buiten uw eigen vluchten ook voor derden ingezet worden om een compensatie in uw vaste kosten te realiseren?

First Class Aviation heeft de kennis, ervaring en contacten in huis om het operationeel, technisch en commercieel management van uw privéjet geruisloos voor u uit te voeren, volgens het principe; u het plezier, wij het werk!

Privé jet kopen

Waarom een privé jet kopen?

Een privé jet kopen is niet voor velen weggelegd. De kosten van een privé jet zijn de voornaamste reden waarom een privé jet kopen een zeldzaamheid is. Het wordt vaak gezien als een luxe manier van vliegen, maar een privé jet biedt veel meer voordelen dan dat. Er zijn namelijk ook praktische redenen die het aanschaffen van een privé vliegtuig een zeer aantrekkelijke optie maken.

Vertrouwelijk en discreet vliegen

In uw eigen privé jet vliegt u vertrouwelijk en discreet naar uw zakelijke afspraken en persoonlijke bestemmingen. Of u nu zaken met uw partners wilt bespreken of een trip met uw familie maakt, door een privé jet te kopen blijft uw privacy gewaarborgd. Uw zakelijke meeting kan gewoon doorgang vinden als u in het vliegtuig zit.

Vliegen zoals het u uitkomt

Als eigenaar van een privé jet bepaalt u zelf waar u naar toe vliegt en wanneer uw vlucht vertrekt/aankomt. U kunt uw plannen zelfs nog wijzigen als u in de lucht zit. Wilt u iets of iemand meenemen? Door een privé jet te kopen bent u niet gebonden aan een maximaal aantal koffers, niet afhankelijk van de beschikbaarheid van vliegtickets en zijn er bovendien ook geen restricties om vloeistoffen, huisdieren of bijzondere voorwerpen mee te nemen in de cabine.

Richt uw eigen toestel in

Hoewel bovenstaande voordelen ook (tot op zekere hoogte) gelden voor het charteren van een privé jet, wordt u bij het kopen van een privé jet de eigenaar van het toestel. Dat betekent dus dat u zelf keuzes kunt maken met betrekking tot het uiterlijk en de indeling van uw privé jet.

Stel uw privé jet beschikbaar voor anderen

Een privé jet op de grond is een gemiste kans op wat extra inkomsten. Er is ontzettend veel vraag naar privé jets om te huren. Door een privé jet te kopen en deze aan te bieden voor verhuur, kunt u (een deel van) de kosten van de aankoop van uw privé jet weer terugverdienen.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van een privé jet? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery