Op vakantie met een privé jet

Op vakantie met een privé jet? Gaat u binnenkort een weekend weg, op zomervakantie of wintersporten? Maak dan gebruik van een privé jet want dan begint uw vakantie pas echt goed!

Begin ontspannen aan uw vakantie met een privé jet

Vakantie hoort een ontspannen aangelegenheid te zijn en daar zorgt First Class Aviation dan ook graag voor. Wij zorgen er voor dat uw privé vlucht tot in de puntjes wordt verzorgd en dat het u aan niks ontbreekt zowel voor, tijdens en na aankomst van uw vlucht. Meer hierover leest u ook bij onze VIP-Diensten.

Stelt u zich eens voor

Zo’n 15 minuten voor vertrek van uw vlucht komt u aan op de luchthaven, u parkeert voor de deur en wordt door ons – de crew ontvangen. De bagage wordt aangepakt en wij begeleiden u naar de VIP-lounge waar u een verse kop koffie drinkt. Intussen brengen wij de bagage aan boord en daarna stapt u zelf aan boord om te vertrekken naar uw bestemming. Aan boord ligt uw favoriete krant of tijdschrift klaar en is de catering gereed om te serveren. Zegt u nu zelf, is dat geen goed begin van uw vakantie?!

Voorbeelden van een vakantie met een privé jet

  • U vertrekt op vrijdag in de namiddag naar uw vakantiehuis in Cannes en vliegt zondagavond weer terug. Na een heerlijk weekend met familie kunt u de maandag weer uitgerust beginnen.
  • Samen met vrienden gaat u een week naar de wintersport in St. Gallen – Altenrhein. Aan boord van uw “eigen” privé jet wordt de skivakantie ingeluid met een goed glas champagne en diverse lekkere hapjes.
  • Voor de zomervakantie vliegt u naar Malaga, bij aankomst zorgen wij dat er voor u een auto met chauffeur gereed staat die u direct naar uw appartement in Marbella brengt.

Informatie ontvangen?

Wilt u weten wat een vakantie met een privé jet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery