Empty legs privé jets

Een “empty leg” is niks meer dan een luchtvaartterm voor een lege vlucht van een privé jet die passagiers op een bepaalde bestemming op gaat halen of juist heeft afgezet. First Class Aviation beschikt over een database met daarin honderden van deze beschikbare privé vluchten wereldwijd. Op deze manier is het mogelijk om goedkoop toch alle luxe van een privé vlucht te ervaren.

Omdat de meeste kosten van deze lege prive vluchten al in de calculatie van de andere klant verrekend zijn kunnen deze privé jets tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden, dit voordeel kan soms wel oplopen tot 70% van de normale charterprijs, goedkoper privé vliegen is onmogelijk. Uiteraard met alle luxe en service die u bij het huren van een privé jet mag verwachten.

Empty legs privé jets: wilt u alle luxe en service ervaren?

Geef aan ons uw reisbestemming door en wij zullen voor u bekijken of er mogelijkheden zijn om de gewenste vlucht goedkoop als empty leg vlucht uit te voeren. Hierbij dient u wel rekening te houden met dat naast het financiële voordeel er ook enkele beperkingen kunnen zijn;

  • De vlucht wordt vaak op een vaste datum en tijd uitgevoerd
  • Verandert het vliegschema van de originele vlucht dan verandert uw vlucht mee
  • Empty legs zijn altijd enkele reizen
  • Empty legs kunnen altijd pas een aantal weken voor de vertrekdatum geboekt worden

Informatie ontvangen over een goedkope privé vlucht?

Wilt u weten of er voor uw vluchtaanvraag een geschikte empty leg beschikbaar is? Neemt u dan contact met ons op (graag vermelden dat het om een empty leg vlucht gaat), vervolgens zullen wij u binnen 24 uur informeren.

 

 

First Class Aviation Gallery