Neem een privé jet naar Istanbul

Geniet van ongekende luxe tijdens het reizen. Vlieg bij First Class Aviation met een privé jet naar Istanbul. Door te kiezen tussen één van onze toestellen, een straalvliegtuig, aircraft of helikopter, bent u er van verzekerd dat uw reis van begin- tot eindbestemming tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij beloven dat u daarbij niks tekort komt. Met onze service op een privé jet naar Istanbul zorgen wij ervoor dat u comfortabel en zorgeloos op Istanbul Airport aankomt.

Waarom u moet kiezen voor een privé jet naar Istanbul

Vliegen met een privé jet naar Istanbul biedt vele voordelen. Zo plant u bijvoorbeeld uw privé reis compleet naar uw eigen agenda. U zit daarbij niet vast aan reguliere vliegtijden en kiest u zelf wanneer u vertrekt uit Nederland en aankomt in Istanbul. Daarmee loopt u weinig tot geen vertraging op doordat u de welbekende lange, vermoeiende wachtrijen op het vliegveld vermijd. Om die reden kunt u tevens net voor vertrek arriveren, u hoeft namelijk geen rekening te houden met andere passagiers. U wordt door ons opgewacht in een privé terminal om vervolgens uw reis in een privé jet naar Istanbul te beginnen.

Een privé jet naar Istanbul: uw reis volledig verzorgd

Aan boord van de privé jet naar Istanbul bieden wij een divers VIP-arrangement aan. Zo kiest u uit verschillende producten en/of diensten passend bij uw wensen. Tevens regelen wij een privé chauffeur naar uw verblijf in Istanbul, wanneer u geland bent. Of u nu een zakenreis, wintersport of zonvakantie op de planning hebt, alles wordt u ontzorgd door First Class Aviation. Ook wanneer u met meerdere personen een privé jet neemt. Mocht er iets missen of niet naar wens zijn, dan kijken we samen met u naar een geschikte oplossing. Bij First Class Aviation streven wij naar een zo optimaal mogelijke privé vlucht naar Istanbul.

De voordelen van een privé vlucht naar Istanbul

De voordelen van het vliegen naar Istanbul met een privé jet heeft veel voordelen vergeleken een reguliere vlucht. We zetten ze nog even voor u op een rijtje:

  • Doordat u niet te maken krijgt met lang wachtrijen loopt u weinig tot geen vertraging op.
  • U wordt opgewacht in een privé terminal waardoor u last-minute op de luchthaven kunt arriveren.
  • Het plannen van uw reis ligt geheel in uw handen doordat u zelf de vertrek- en aankomsttijd bepaalt
  • Tijdens de vlucht maakt u gebruik van een optimale VIP-service afgestemd op uw wensen.

Wij zien u graag bij ons aan boord

Ziet u uzelf al helemaal zitten op een privé jet naar Istanbul? Vraag dan gelijk een offerte bij ons aan. Wij streven ernaar om binnen 24u contact met u op te nemen. Daarbij bespreken we de gewenste vluchttijden en uw voorkeuren zodat wij uw vlucht naar Istanbul zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Heeft u liever direct een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer. Onze klantenservice doet er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren.

First Class Aviation Gallery