Chartervliegtuig huren

Kies voor flexibel reizen door een vliegtuig te charteren. Ontdek de voordelen van vliegtuigcharter, zoals op maat gemaakte routes, tijdsbesparing en privacy. Vergelijk verschillende vliegtuigopties en vind de perfecte oplossing voor je reisbehoeften. Wilt u een chartervliegtuig huren, bijvoorbeeld om met een sportteam gezamenlijk in één vliegtuig te reizen of bestaat uw bedrijf 10 jaar en wilt u alle medewerkers op een groepsreis trakteren? Wij vliegen u snel en veilig naar uw bestemming, op basis van ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn de absolute specialist en kunnen u onder andere van dienst zijn met:

Charter een vliegtuig bij de absolute specialist

Als absolute specialist in chartervluchten zijn we u graag van dienst met een op maat gemaakt aanbod. We zorgen voor een uitstekende service. Uiteraard wordt het chartervliegtuig gevlogen door ervaren piloten en is er cabinepersoneel aanwezig dat u uitstekend kan ondersteunen en bedienen. Zij hebben een uitgebreide ervaring met het leveren van top service, waardoor het u aan niets zal ontbreken. Wij zorgen ervoor dat de chartervliegtuigen qua grootte, snelheid, comfort en prijs optimaal passen bij uw specifieke wensen. Heeft u vragen? Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren.

Chartervliegtuig huren met 25 jaar ervaring

First Class Aviation heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van chartervluchten. Wij zorgen onder andere voor extra luxe catering, assistentie bij bijzondere bagage en natuurlijk een VIP behandeling op luchthavens. Wij bieden onze service overal ter wereld, 24 uur per dag aan. Heeft u binnenkort een chartervliegtuig nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben de kennis, ervaring en contact in huis, zodat we u zowel operationeel, technisch als commercieel optimaal van dienst kunnen zijn.

Informatie ontvangen over groepsreizen?

Wilt u weten wat het huren van een vliegtuig gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery