Zakenjets

Wilt u een zakenjet boeken? Bijvoorbeeld omdat u in een aantal dagen meerdere bestemmingen door heel Europa aan wilt doen? Wij vliegen u snel en veilig naar uw bestemming, op basis van ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn de absolute specialist op het gebied van zakenjets en kunnen u onder andere van dienst zijn met:

De absolute specialist in zakenvliegtuigen

Als absolute specialist in zakenjets zijn we u graag van dienst met een aanbod op maat. We zorgen voor een uitstekende service. Uiteraard wordt het zakenvliegtuig gevlogen door twee ervaren piloten en is er (desgewenst) cabinepersoneel aanwezig dat u uitstekend kan ondersteunen en bedienen. Zij hebben een uitgebreide ervaring met het leveren van First Class Service, waardoor het u aan niets tekort zal komen. Wij zorgen ervoor dat uw zakenvliegtuig qua grootte, snelheid, comfort en prijs optimaal past bij uw specifieke wensen. Heeft u vragen? Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren.

25 jaar ervaring in de verhuur van zakenjets

First Class Aviation heeft meer dan 25 jaar ervaring met zakenjets. Wij zorgen onder andere voor extra luxe catering, assistentie bij bijzondere bagage en natuurlijk een VIP behandeling op de luchthavens. Verder zijn we gespecialiseerd in zowel de huur en verhuur als koop en verkoop van zakenjets. Wij bieden onze service overal ter wereld, 24 uur per dag aan. Heeft u binnenkort een zakenjet nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben de kennis en ervaring in huis zodat we u zowel operationeel, technisch als commercieel optimaal van dienst kunnen zijn.

INFORMATIE ONTVANGEN OVER ZAKENJETS?

Wilt u weten wat een vlucht met een zakenjet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerteformulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery