Vrachtvluchten

Soms bieden de gebruikelijke lijndiensten geen mogelijkheid om bijvoorbeeld een onderdeel of belangrijke documenten binnen de kortste tijd op de plaats van bestemming te krijgen en is zoveel haast geboden dat alleen het huren van een vliegtuig of helikopter de oplossing is. Op afroep, 24 uur per dag kan uw spoedeisende zending met of zonder begeleider(s) binnen enkele uren onderweg zijn. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende vrachtvluchten.

Voorbeelden van vrachtvluchten

  • Op een zondagnacht het vervoer van een pomp voor een booreiland, voor de kust van Schotland. De pomp vertrekt per prive vliegtuig van Rotterdam naar Aberdeen waar de helikopter die aansluitend naar het booreiland vliegt.
  • In opdracht van een Amerikaanse oliemaatschappij wordt in Lissabon uit een daar wachtende supertanker een oliemonster van twee liter opgehaald. Dit wordt direct per vrachtvlucht naar Rotterdam gevlogen, voor kwaliteitscontrole bij een hierin gespecialiseerd laboratorium.
  • Een vrachtvliegtuig ingericht voor max. 400 kg vracht en vier personen staat 24 uur per dag op Schiphol gereed voor een elektronicafabrikant. In geval van een ernstige storing in het computersysteem van één van hun klanten kan er dan altijd direct snel gehandeld worden. Op afroep vertrekt het vliegtuig naar de klant, door ons gegarandeerd, binnen twee uur rechtstreeks naar elke gewenste Europese bestemming.

Wilt u weten wat een vrachtvlucht gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery