Veiligheid aan boord

Veiligheid staat bij First Class Aviation altijd voorop. Wij werken dan ook enkel samen met streng geselecteerde, betrouwbare operators en luchtvaartmaatschappijen. Welke voldoen aan alle internationaal geldende (zeer strenge) regels en veiligheidseisen zoals vastgelegd in het zogenaamde; Aircraft Operator Certificate (AOC). Luchtvaartmaatschappijen zoals de KLM en British Airways beschikken ook over zo’n AOC en moeten aan exact dezelfde regels en veiligheidseisen voldoen.

Wat is een AOC

Een AOC is een vergunning om internationale, commerciële vluchten uit te mogen voeren. Deze vergunning wordt afgegeven door het betreffende Ministerie van Verkeer – afd. Luchtvaart, wanneer de operator of luchtvaartmaatschappij volledig in staat is bevonden vluchten op een veilige manier uit te voeren.

Stap met een gerust gevoel aan boord

Op deze manier kunt u met een gerust gevoel aan boord stappen want u vliegt altijd met moderne, uitstekend onderhouden vliegtuigen. Professionele-, ervaren piloten (altijd minimaal twee) die continu trainingsprogramma’s blijven doorlopen en cabinepersoneel dat gewend is om onze passagiers FIRST CLASS SERVICE te verlenen.

Bekijk het overzicht van de beschikbare privé jets en vliegtuigen.

First Class Aviation Gallery