Privé vliegen met huisdieren

Één van de meest gestelde vragen aan First Class Aviation is de vraag; is het toegestaan om in een privé jet te vliegen met honden of andere huisdieren? Het antwoord op deze vraag is volmondig JA! Het komt regelmatig voor dat klanten van ons bewust kiezen voor een privé jet omdat ze niet willen dat hun hond of kat achterin het ruim van een vliegtuig alleen opgesloten zit.

Privé vliegen met huisdieren is prettiger voor beiden

Een vlucht kan een traumatische ervaring zijn voor uw huisdier. Zeker lijndienstvluchten zijn niet ideaal voor huisdieren maar een privé jet biedt uitkomst. Dit komt omdat het baasje in de buurt is en de hond naast u in de cabine zit. Ook hoeft een hond niet in een bench te blijven zitten, wanneer u zijn of haar favoriete dekentje meeneemt kan de hond daar lekker op liggen maar gezellig bij u op schoot mag natuurlijk ook.

Belangrijke informatie over het vliegen met huisdieren in privé jets

Om met huisdieren te mogen vliegen is het wel belangrijk dat alle documentatie in orde is zoals een up to date dierenpaspoort. Zowel een hond als een kat dient gechipt te zijn en verder moeten de huisdieren op tijd ingeënt zijn tegen hondsdolheid. Wilt u meer weten over de voorwaarden waaraan uw huisdier moet voldoen om te mogen reizen met een privé vliegtuig? Dan kunt u ook kijken op de website van de Nederlandse overheid bij: mag mijn kat of hond mee op vakantie?

INFORMATIE ONTVANGEN?

Ook privé vliegen met uw huisdieren en benieuwd naar de kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

First Class Aviation Gallery