Zakenvlucht met een privé jet

Wilt u een zakenvlucht boeken met een privé jet omdat u zo efficiënt en comfortabel mogelijk wilt reizen? Wij hebben ruim 25 jaar ervaring  in het uitvoeren van de meest uiteenlopende zakenvluchten, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij vliegen u naar meer dan 1800 verschillende luchthavens binnen Europa en nog meer luchthavens buiten Europa.

VIP Diensten bij uw zakenvlucht

Wij zorgen voor een ware VIP behandeling op luchthavens, assistentie bij bijzondere bagage en natuurlijk luxe catering aan boord. Breng ons op de hoogte van uw wensen en wij zorgen ervoor dat uw zakenreis volledig naar wens wordt samengesteld zodat u snel en efficiënt op de plaats van bestemming aankomt. Waar indien gewenst een auto met chauffeur klaar staat om uw direct naar uw uiteindelijke bestemming te brengen. Voor meer informatie hierover kunt u ook onze VIP-Diensten pagina bekijken.

Zakenvluchten besparen veel tijd

U kunt met een zakenvlucht ontzettend veel tijd besparen, niet alleen door de korte check-in tijd van slechts 15 minuten maar ook doordat u gemakkelijk meerdere bestemmingen op één dag aan kunt doen. Vlieg bijvoorbeeld ’s morgens met drie collega’s naar Milaan voor een fabrieksbezoek en vlieg vervolgens ’s middags door naar Nice voor een andere belangrijke afspraak. Wij zijn flexibel is uw afspraak eerder afgelopen of erger nog flink uitgelopen, wij wachten. U hoeft dus niet langer te wachten op het vliegtuig, deze wacht voortaan op u.

INFORMATIE ONTVANGEN?

Wilt u weten wat een zakenvlucht met een privé jet gaat kosten? Neemt u dan contact met ons op of vul het vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie of desgewenst een offerte toe. Heeft u direct een prijsindicatie nodig dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 040 235 04 50 en zullen wij u direct informeren.

 

First Class Aviation Gallery