Privé jet naar New York

Wil u met een privé jet naar New York vliegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel een privé jet met name ingezet wordt voor kortere vluchten biedt het juist ook op de langere intercontinentale vluchten ultieme privacy, flexibiliteit en comfort. Dit is een reden voor veel mensen om voor deze optie te kiezen: u zit namelijk een langere tijd in het vliegtuig, dus extra privacy en comfort is dan geen overbodige luxe.

New York

De grootste en meest iconische stad van Amerika is een plek die veel mensen minimaal een keer in hun leven gezien willen hebben. Ze willen de Statue of Liberty met eigen ogen zien, een bezoek brengen aan Ground Zero en ’s nachts door Time Square lopen. De wolkenkrabbers, Central Park en de Empire State Building zijn allemaal indrukwekkende bezienswaardigheden.

New York meest populaire privé jet bestemming

New York is één van de meest bezochte steden in de wereld per privé jet. Als grootste stad van Amerika is New York City een geliefde bestemming voor zowel zakenreizen als vakanties. Teterboro is in de meeste gevallen de eindbestemming. Dit is de nummer één privé jet luchthaven in de wereld. Naast Teterboro heeft New York nog elf andere luchthavens maar veruit het merendeel van alle privé jets komt aan en vertrekt via Teterboro Airport. Deze luchthaven ligt op slechts 19km van Manhattan af, de zakelijke hoofdstad van de wereld. Om deze reden is dit vliegveld een populaire bestemming voor zakenreizen. Tevens voor toeristen die New York City willen zien is het een praktische keuze. Met de prive jets van First Class Aviation kiest u zelf vanaf welk vliegveld u vliegt en waar u landt. U kunt dus kiezen voor Schiphol – Teterboro om zo op een eenvoudige manier in New York City te geraken.

Per aanvraag bekijken we de best mogelijke vliegopties

De meest populaire intercontinentale bestemming is New York. Dit geldt voor zowel zakenreizen als vakanties. Regelmatig boeken we vluchten tussen Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar New York. Afhankelijk van de wensen van de klant bekijken we altijd vrijblijvend de beste vliegmogelijkheden. Dit omdat voor de ene klant de prijs het belangrijkst is terwijl de andere klant liever net wat meer ruimte en extra luxe aan boord heeft.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat het kost om met een privé jet naar New York of een andere bestemming te vliegen? U kunt dan contact met ons opnemen of het vrijblijvende offerte formulier invullen. Binnen 24 uur kunt u van ons dan een prijsindicatie of desgewenst een offerte verwachten. Voor een directe prijsindicatie zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 040 235 04 50.

First Class Aviation Gallery