Vliegen naar familie tijdens de feestdagen

1 december 2018 – De decembermaand is begonnen! Voor de meeste mensen is dit de maand waarin ze veel tijd doorbrengen met familie. Gezellig samen zijn met kerst en tijdens oud & nieuw samen terugkijken op het afgelopen jaar. Onder het genot van een lekker glas champagne natuurlijk. Maar wat als uw familie niet in Nederland woont? U rijdt niet zomaar even naar elkaar toe, maar dit hoeft geen belemmering te zijn om niet samen te komen tijdens de feestdagen. Vlieg naar uw familie tijdens feestdagen!

Feestdagen in het buitenland

U heeft familie in het buitenland. Misschien komen deze familieleden tijdens de feestdagen vaak naar Nederland, zodat u met de hele familie bij elkaar kunt zijn. Het is erg fijn om elkaar na zo’n lange tijd weer eens te zien. Maar u kunt de rollen ook omdraaien door juist hun kant op te komen. Harstikke leuk om de feestdagen in het buitenland te vieren met de hele familie.

Vlieg naar familie tijdens de feestdagen

Een geweldig vooruitzicht om de feestdagen met z’n allen in het buitenland te vieren. ‘Maar hoe komen we daar met zoveel personen?’ vraagt u zich wellicht af. Een begrijpelijke vraag. Misschien heeft u wel twintig of dertig familieleden die allemaal mee willen. Een reguliere vlucht boeken voor zoveel personen is een uitdaging. Zelf een vliegtuig huren is een goed alternatief om met een grote groep te reizen. Het biedt vele voordelen en kan zelfs goedkoper uitvallen dan wanneer u een reguliere vlucht boekt.

Geniet van de voordelen

Een groot voordeel aan eigen vliegvervoer huren is dat u zelf kan bepalen wanneer het vliegtuig vertrekt en waar het naartoe gaat. U hoeft zich niet te houden aan een vaste dienstregeling en u deelt het vervoer niet met andere reizigers. Het vliegtuig is alleen voor uw gezelschap. Samen met een van onze specialisten bespreekt u uw wensen, zodat wij een plan op maat kunnen maken voor uw familiereis.

Tip: combineer het met vakantie

U kunt er natuurlijk voor kiezen om enkel op en neer te reizen naar uw familie voor de feestdagen. Maar waarom zou u er niet een paar dagen achteraan plakken? Zodat u nog een paar dagen kunt genieten van vakantie in het buitenland. Met een beetje geluk kunt u ook nog eens genieten van de heerlijke winterzon op uw gezicht. Zodat u in januari weer helemaal opgeladen terugkeert naar Nederland.

Wij helpen u verder

Vliegen naar familie tijdens de feestdagen was nog nooit zo makkelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs van First Class Aviation vertellen u graag alles deze unieke manier van reizen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

First Class Aviation Gallery