Comfortabel vliegen in een privé jet met uw kinderen

Op reis gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Het kan namelijk een chaos worden wanneer er iets niet naar hun zin is of als ze zich vervelen. Echter kan het reizen met een privé jet vele voordelen bieden. Het vermindert stress en bespaart tijd. In dit artikel lees je hoe je comfortabel op reis kunt met uw kinderen door middel van een privé jet.

Flexibel en gemakkelijk op reis met uw kinderen

Op reis met kinderen kan lastig zijn wanneer ze zich moeten houden aan een strakke planning of wanneer ze genavigeerd moeten worden door luchthavens. Met een privé jet kun je de reis geheel naar jullie eigen agenda plannen met vertrek- en aankomsttijden naar wens. U kunt daarmee ook rekening houden met het slaapschema van uw kinderen. Door te reizen met een privé jet hoeft u ook niet met uw kinderen te wachten in de welkbekende, lange wachtrijen op de luchthavens en loop je geen risico uw kinderen kwijt te raken in de drukte. U wordt namelijk opgewacht in een privé terminal.

Veilig en comfortabel reizen met uw kinderen in een privé jet

Privé jets bieden meestal meer comfort dan normale vliegtuigen. Ze hebben namelijk meer beenruimte en het is minder druk in het toestel. Tevens is reizen met uw kinderen in een privé jet vaak veiliger dan reizen met commerciële vluchten. Dat komt omdat er minder mensen aan boord zijn en de controle van bagage en passagiers strenger is. Ook bieden privé vluchten een speciaal VIP-arrangement aan boord. Zo weet u zeker dat er altijd een drankje of snack aanwezig is waar u uw kind blij mee kan maken.

Altijd een plekje vrij

Doordat je met het reizen in een privé jet grote mensenmassa’s vermijd, heb je altijd een geschikte plek in het toestel naar wens van uw kinderen. Op die manier is er altijd plek vrij aan het gangpad of bij het raam. Dit biedt uw kinderen meer comfort en flexibiliteit waardoor ze zich minder snel zullen gaan vervelen doordat ze naar buiten kunnen kijken of even hun benen kunnen strekken.

Verminder stress en geniet meer

Het reizen met kinderen van soms stressvol zijn. Vooral wanneer je met het gezin te maken krijgt met langdurige vluchten en vertragingen. Kinderen kunnen zich gaan vervelen. Het is daarom fijn als een reis voorspoedig verloopt. Doordat je bij het kiezen van een privé jet de druktes vermijd, verminder je ook de kans op vertragingen. Ook heb je met het gezin meer privacy en exclusiviteit. Dit draagt bij aan een rustigere en meer ontspannen reiservaring, zodat u meer van de vlucht met uw kinderen kunt genieten.

Boek vandaag nog een vlucht met een privé jet

First Class Aviation is al jarenlang specialist in het uitvoeren van privé vluchten wereldwijd. Gaat u binnenkort op reis met uw kinderen, bijvoorbeeld op vakantie of een stedentrip? Boek dan bij ons één van onze privé toestellen en geniet samen met uw kinderen van ongekende luxe. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zullen samen met u kijken welk toestel en welk arrangement het best past bij uw wensen en dat van uw kinderen.

First Class Aviation Gallery